Η Δέσποινα Βανδή αποκαλύπτει τα μυστικά διατροφής της και τι γυμναστική κάνει

Η Δέσποινα Βανδή αποκαλύπτει τα μυστικά διατροφής της και τι γυμναστική κάνει

Μία εφ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε στο περιοδικό People, η Δέσποινα Βανδή, η οποία αποκάλυψε τα μυστικά της διατροφής της, αλλά και της άσκησης της ώστε να διατηρείται πάντα σε φόρμα.

Είσαι πάντα fit. Παλιά γυμναζόσουν πολύ, ένα διάστημα υπήρξες πολύ αδύνατη, είχαν φτάσει να λένε πως έχεις πάθει ανορεξία.

Ποτέ δεν είχα ανορεξία! Το πρόβλημά μου ήταν η ορεξία κι αυτό είναι και υγιές. Πλέον, δεν γυμνάζομαι με τον τρόπο που γυμναζόμουν, δεν έχω ούτε το χρόνο ούτε το σθένος. Κάνω pilates και ένα κυκλικό αερόβιο πρόγραμμα τρεις φορές την εβδομάδα. Δεν είναι μόνο η γυμναστική που φέρνει αποτελέσματα, η διατροφή παίζει ακόμα πιο σημαντικό ρόλο. Οι ώρες που τρως και τι τρως. Μεγαλώνοντας ο μεταβολισμός αλλάζει. Ήρθε τις προάλλες μία κυρία στο καμαρίνι στο θέατρο και με ρώτησε: «Κυρία Βανδή, τι τρώτε;». Της εξήγησα πως τρώω τα πάντα, αλλά με μέτρο. Και τις πίτες μου θα τις κάνω, αλλά θα φάω ένα κομμάτι.

Άρα δεν έχεις αποκλείσει κάτι από τη διατροφή σου.

Εδώ και αρκετούς μήνες έχω κόψει το γάλα και το κόκκινο κρέας. Και αυτό προσπαθώ να το κάνω και στα παιδιά. Χρησιμοποιώ διάφορα υγιεινά πράγματα, που δεν τα καταλαβαίνουν γιατί τα κρύβω μέσα στο φαγητό, όπως φαγόπυρο, λιναρόσπορο. Θεωρώ ότι το χείριστο είδος φαγητού είναι το junk food. Είναι νόστιμο και μία στις τόσες δεν είναι κακό, αλλά ως τρόπος ζωής είναι ό,τι χειρότερο μπορείς να κάνεις.