Δέσποινα Βανδή: «Ήταν μια πολύ συνειδητή απόφαση»

Δέσποινα Βανδή: «Ήταν μια πολύ συνειδητή απόφαση»

Το όνομα και η καριέρα της Δέσποινας Βανδή ήταν επί πολλά χρόνια συνδεδεμένα με το όνομα του Φοίβου και το αντίθετο, όπως είναι λογικό έπειτα από 17 χρόνια κοινής πορείας. Μάλιστα για πολλούς η πορεία της τραγουδίστριας χωρίζεται σε δυο χρονικές περιόδους την επί Φοίβου και την μετά Φοίβου εποχή.

Η Δέσποινα Βανδή μιλάει σπάνια για τη σχέση της με το μουσικοσυνθέτη και το τέλος της συνεργασίας τους. Σε πρόσφατη συνέντευξή της, στο περιοδικό Celebrity, η τραγουδίστρια ανέφερε πως το να αποδεχτεί ότι το κεφάλαιο «Φοίβος» έκλεισε δεν ήταν εύκολο.  «Ήταν μια πολύ συνειδητή απόφαση όλο αυτό που έγινε. Δεν συνέβη απότομα. Ήρθε σταδιακά. Ήταν εύκολο να πάρεις μια τέτοια απόφαση, αλλά δύσκολο να την αποδεχτείς. Όταν έχεις συνηθίσει να συνεργάζεσαι με έναν άνθρωπο τόσα πολλά χρόνια, δύσκολα μπορείς να το ξεπεράσεις», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για την αμφίδρομη επιτυχία τους, η Δέσποινα δήλωσε: «Έχω πει πάρα πολύ ωραία τραγούδια που έγραψε ο Φοίβος. Ακόμη αναρωτιέμαι πολλές φορές πώς του ήρθε και έγραψε το τάδε τραγούδι. Έγραψε διαχρονικά κομμάτια και για μένα αυτό έχει σημασία. Ναι μεν υπήρξαν και τα χιτ και εκείνα που κράτησαν μόνο ένα χρόνο, αλλά υπήρξαν και τραγούδια πραγματικά σπουδαία, που είμαι υπερήφανη που τα έχω τραγουδήσει. Υπήρξε απίστευτη έμπνευση και ένα τρομερό δέσιμο μεταξύ μας.

Παρόλα αυτά, η Δέσποινα Βανδή δεν αποκλείει το ενδεχόμενο επικείμενης συνεργασίας στο μέλλον, εξηγώντας πως «Τον Φοίβο τον εκτιμώ πολύ. Το γεγονός ότι κάποια στιγμή αποφάσισα να τραγουδήσω και άλλους δημιουργούς δεν σημαίνει ότι τον βαρέθηκα ή ξαφνικά δεν μου άρεσαν τα τραγούδια του. Απλώς το χρωστούσα στον εαυτό μου να πω και άλλα πράγματα. Οι καλλιτέχνες πρέπει να ανανεωνόμαστε».

Πηγη: peoplegreece.com