Γυναίκα Χωρίς Όνομα: Νέο πρόσωπο στη σειρά

Γυναίκα Χωρίς Όνομα: Νέο πρόσωπο στη σειρά

Για 2η σεζόν η καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 “Γυναίκα χωρίς όνομα” έχει κερδίσει την αγάπη των τηλεθεατών και αυτό αποδεικνύεται και από τα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης.

Οι καταιγιστικές εξελίξεις, οι ερμηνείες των τηλεθεατών και η άρτια δουλειά όλων των συντελεστών είναι οι παράγοντες που οδήγησαν στην επιτυχία.

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα προστεθεί και ο ηθοποιός Νικόλας Μπράβος.

Συγκεκριμένα από το 145ο επεισόδιο θα κάνει την εμφάνισή του ο γοητευτικός ηθοποιός ως αδερφός της Ρένας (Μαρκέλλα Γιαννάτου) και θα παίξει σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις.

Λίγα λόγια για τον ρόλο

Ο Στάθης είναι ο αδερφός της Ρένας (Μαρκέλλα Γιαννάτου). Αν και μεγάλωσαν μαζί, έχοντας μικρή διαφορά ηλικίας, η αγάπη των γονιών τούς ξεχώρισε, δίνοντας το μεγαλύτερο κομμάτι σ’ αυτόν και στερώντας τη Ρένα από τη στοιχειώδη στοργή και φροντίδα που χρειαζόταν. Αυτή, πολύ νέα, ζήτησε καταφύγιο σε ένα γάμο και οι γονείς πρόθυμα την άφησαν.

Ο αδερφός της έμαθε να είναι αδιάφορος γι’ αυτήν. Δεν την υποστήριξε σε τίποτα και όταν ο γάμος της έγινε μια φυλακή για τη Ρένα, με ένα σύζυγο που την κακοποιούσε, αποφάσισε να στηριχτεί στη δική της δύναμη και να αντιμετωπίσει μόνη την κατάσταση.

Σε ένα τσακωμό, ο άντρας της τραυματίζεται θανάσιμα κι αυτή κατηγορείται για φόνο από πρόθεση. Οι γονείς όπως και ο αδερφός της, επηρεασμένος απ’ αυτούς, της κλείνουν την πόρτα. Γι’ αυτούς γίνεται η φόνισσα, η ντροπή της οικογένειας.

Η Ρένα μπαίνει φυλακή και δε βλέπει ποτέ ξανά το Στάθη. Όταν ετοιμάζεται να παντρευτεί, ο Αντρέας κάνει μια προσπάθεια να τον προσεγγίσει, χωρίς αποτέλεσμα. Η Ρένα πικραίνεται για άλλη μια φορά. Τώρα σε μια δύσκολη στιγμή τους, ο Αντρέας αποφασίζει πάλι να πλησιάσει το Στάθη που αυτή τη φορά ανταποκρίνεται.

Η Ρένα θεωρεί πως αυτό γίνεται από την ανάγκη του να επανορθώσει, να ζητήσει συγνώμη για το παρελθόν, αλλά τα σχέδια του Στάθη είναι άλλα και θα την απογοητεύσουν ακόμα μια φορά…