Γρηγόρης Γκουντάρας: “Αν ο ΣΚΑΪ θέλει να αλλάξει το προφίλ της Μαλέσκου, έπρεπε να πάρει άλλη παρουσιάστρια”

Γρηγόρης Γκουντάρας: “Αν ο ΣΚΑΪ θέλει να αλλάξει το προφίλ της Μαλέσκου, έπρεπε να πάρει άλλη παρουσιάστρια”

Λίγες ημέρες έμειναν για την έναρξη της νέας εκπομπής που θα παρουσιάζει η Ιωάννα Μαλέσκου στον ΣΚΑΪ και οι συζητήσεις γύρω από το όνομα της εντυπωσιακής παρουσιάστριας όλο και πληθαίνουν.

Λίγες ημέρες πριν, η ίδια μέσα από ένα instastory θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα στον κόσμο που την ακολουθεί. Αυτή της η ανάρτηση, σχολιάστηκε στο “Καλοκαίρι #not” και ειδικά από τον Γρηγόρη Γκουντάρα.

Ο δημοσιογράφος που διαθέτει μεγάλη εμπειρία στον χώρο της τηλεόρασης., εξήγησε ότι τόσο την Ιωάννα όσο και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου τα κανάλια τις «κρύβουν» για να δημιουργήσουν αναμονή κοινού μέχρι την πρεμιέρα των εκπομπών τους.

«Τα πρόσωπα που πήραν μεταγραφή και τα κανάλια ποντάρουν πολύ σε αυτά προσπαθούν τα κανάλια να τα προφυλάξουν για να έχουν αγωνία να τους δουν στην πρεμιέρα», ανέφερε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Όταν η συνεργάτης της εκπομπής ανέφερε ότι ο ΣΚΑΪ προσπαθεί να φτιάξει ένα διαφορετικό προφίλ στην Ιωάννα Μαλέσκου, λιγότερο σέξι ο Γρηγόρης Γκουντάρας απάντησε: «Αν ο ΣΚΑΪ θέλει να της αλλάξει το προφίλ, προφανώς έπρεπε να πάρει άλλη κοπέλα στην παρουσίαση».