Γρηγόρης Βαλτινός: “Καλό είναι να βγάζουμε τον σκασμό…”

Γρηγόρης Βαλτινός: “Καλό είναι να βγάζουμε τον σκασμό…”

Ο Γρηγόρης Βαλτινός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» για την τέχνη της υποκριτικής, την πανδημία του κορονοϊού αλλά και τους αρνητές της.

«Ο δικός μας κλάδος έχει πληγεί περισσότερο από κάποιους άλλους. Εκείνο που λέω χαρακτηριστικά για ηθοποιούς που ιδρώνουν και παλεύουν τρεις μήνες για να βγάλουν μια παράσταση, είναι σαν να σου ανοίγουν την κοιλιά και σου παίρνουν το μωρό με το ζόρι τη στιγμή που σου κλειδώνουν το θέατρο και κατεβάζει ρολά», δήλωσε ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια, ο Γρηγόρης Βαλτινός σχολίασε τους αρνητές της πανδημίας με τον δικό του αφοπλιστικό τρόπο, δηλώνοντας:

«Πρέπει να είμαστε εξαιρετικά προσεκτικοί, ειδικά με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που ο καθένας μπορεί να έχει το κανάλι του και τη σελίδα του και να λέει ότι βλακεία θέλει. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, να έχουμε μια συλλογική ευθύνη και εν πάση περιπτώσει αν δεν έχουμε να πούμε κάτι για το κοινό καλό, καλό είναι να βγάζουμε τον σκασμό, γιατί μπορεί να κάνουμε μεγάλο κακό».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις συνεργασίες του με σπουδαία πρόσωπα της τέχνης, όπως η Αλίκη Βουγιουκλάκη και η Μελίνα Μερκούρη.

«Νιώθω ευλογημένος που τους πρόλαβα και έπαιξα μαζί τους στο θέατρο και στην τηλεόραση», είπε ενώ μίλησε και για την εμφάνισή του στο Κολοσσαίο.