Γονείς Σωτήρη Τσιόδρα: “Προσευχόμαστε για το παιδί μας”

Γονείς Σωτήρη Τσιόδρα: "Προσευχόμαστε για το παιδί μας"

Οι γονείς του Σωτήρη Τσιόδρα, Παναγιώτης και Φωτούλα, οι οποίοι ζουν στο Νεοχώρι, ένα μικρό χωριό στα σύνορα των νομών Αργολίδας και Αρκαδίας, μίλησαν στα Παραπολιτικά, λέγοντας πως προσεύχονται να έχει ο Θεός καλά τον γιο τους.

«Να τον έχει ο Θεός καλά για να βοηθήσει όσο μπορεί τους συνανθρώπους του» είπαν οι γονείς του λοιμωξιολόγου σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εφημερίδα.

«Προσευχή κάνουμε για το παιδί μας και για όλη την Ελλάδα» τόνισαν, καθώς καθημερινά ο γιος τους βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης και της μάχης κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Η μητέρα του Σωτήρη Τσιόδρα, κυρία Φωτούλα, ψάλλει ακόμη και σήμερα στο Νεοχώρι, όπου λειτουργεί ανά τακτά χρονικά διαστήματα ο παπα-Βασίλης Νάσης από το Καπαρέλι Αργολίδας.

Ο παπα-Βασίλης, με τον οποίο επικοινώνησε η εφημερίδα, έχει κατά καιρούς «λειτουργήσει» στο χωριό και συγκεκριμένα στην εκκλησία του Άη Γιώργη, έχοντας ως ψάλτη τον ίδιο τον γνωστό ιατρό λοιμωξιολόγο.

«Είναι από τους καλύτερους ψάλτες της Ελλάδος, έχει τελειώσει βυζαντινή μουσική. Τον έχω κοινωνήσει πολλές φορές, άριστος οικογενειάρχης και σεμνός. Να τον έχει ο Θεός καλά» αναφέρει χαρακτηριστικά.