Γνωστός τραγουδιστής: “Η Ελένη Μενεγάκη με στήριξε και με βοήθησε πάρα πολύ σαν αδερφό της”

Γνωστός τραγουδιστής: “Η Ελένη Μενεγάκη με στήριξε και με βοήθησε πάρα πολύ σαν αδερφό της”

Η ανακοίνωση της Ελένης Μενεγάκη ότι αποφάσισε να απέχει από την τηλεόραση για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, ξάφνιασε τους πάντες.

Από εκείνη τη στιγμή, πολλοί είναι εκείνοι που αναφέρθηκαν στο πρόσωπό της μιλώντας για τις στιγμές που πέρασαν κοντά της.

Ένα από τα πρόσωπα που η Ελένη είχε φιλοξενήσει πολλές φορές στην εκπομπή της και πάντα απολάμβανε την παρέα του είναι και ο Γιώργος Τσαλίκης.

Ο τραγουδιστής που με τις ιστορίες του έκανε πάντα την Ελένη Μενεγάκη να γελάει, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θέλησε να την ευχαριστήσει για τη βοήθεια αλλά και για τις ωραίες αναμνήσεις που του πρόσφερε όλα αυτά τα χρόνια.

Δημοσίευσε λοιπόν μια κοινή τους φωτογραφία από το παρελθόν και έγραψε:

«Αυτή η φωτογραφία με την @elenimenegaki είναι από το αρχείο του @christosbakalogou , μου την έστειλε σήμερα το πρωί τραβηγμένη σε κάποια βραδινή έξοδο το 2003 !!! Είναι μια ωραία ευκαιρία να γράψω 2 λόγια για την Ελένη!

Η πρώτη μου εμφάνιση στην Ελληνική τηλεόραση αγχωμένος με τη Λιτσα Πατέρα να μου κρατάει το χέρι πριν βγω να με ηρεμήσει , άπειρες εκπομπές , γέλια , απρόοπτα ! Η Ελένη με στήριξε και με βοήθησε πάρα πάρα πολύ.

Σαν αδερφό της , σα δικό της άνθρωπο, σχεδόν σα κομμάτι της παρέας της εκπομπής σε κάθε ευκαιρία ήμουνα εκεί , με καλούσε για να γελάσουμε , να με σπρώξει ακούγοντας ιστορίες για τα παιδιά μου , για τον αδερφό μου , για τη ζωή μου. Με την @elengelali να κατεβαίνει πάντα μετά την εκπομπή και να σχολιάζουμε το πόσο γελάσαμε πάλι.

Τώρα που κάνει αυτό το break για να πάρει αυτές τις ανάσες ψυχής που έχει ανάγκη , είναι μια κατάλληλη στιγμή για να πω μέσα από την καρδιά μου. Ελένη , σε ευχαριστώ για ΟΛΑ ! Να περνάς υπέροχα και όπως εσύ αγαπάς ! Δεν υπάρχουν αντίο στο δρόμο μας !
Γιώργος».