Γνωστός τραγουδιστής απαντάει αν θα πήγαινε στη Eurovision να εκπροσωπήσει τη Βουλγαρία

Γνωστός τραγουδιστής απαντάει αν θα πήγαινε στη Eurovision να εκπροσωπήσει τη Βουλγαρία

Στην εφημερίδα Άποψη έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη ο τραγουδιστής Γιώργος Γιασεμής ο οποίος έχει μεγάλη πέραση στη Βουλγαρία και απαντάει αν θα πήγαινε στη Eurovision να εκπροσωπήσει τη γειτονική χώρα.

-Από όσο γνωρίζουμε, μετά τον Βασίλη Καρρά είσαι ο δεύτερος Έλληνας τραγουδιστής που γνωρίζει μεγάλες δόξες στη Βουλγαρία.

«Αυτό που συμβαίνει στη Βουλγαρία είναι κάτι που δεν μπορούσα ποτέ να το φανταστώ. Πραγματικά αυτό που ζω εκεί τα τελευταία χρόνια είναι ασύλληπτο. Με θεωρούν δικό τους παιδί, και έχω συμβόλαιο με τη μεγαλύτερη βουλγαρική δισκογραφική εταιρεία, την Planeta Pliner. Πάω πολλά χρόνια εκεί, κάνω συναυλίες, όλα τα τραγούδια μου έχουν επανεκτελεστεί στη δική τους γλώσσα. Επίσης το ντουέτο που έκανα με τη μεγαλύτερη σταρ της Βουλγαρίας, την Ανέλια, το “Ξαφνικά” έγινε το νούμερο ένα hit!»

Αν σου έκαναν πρόταση να εκπροσωπήσεις τη Βουλγαρία με την Ανέλια;

«Δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να εκπροσωπήσω ένα άλλο κράτος πέρα από τη χώρα μου. Και επειδή αγαπάω την Ελλάδα και είμαι ρομαντικός, το τραγούδι που θα ήθελα να πάω στη Eurovision θα ήταν ένα τραγούδι που δεν θα ήθελαν και δεν θα με άφηναν να το κάνω»