Γνωστός σεφ: «Αν με λένε σέξι μου αρέσει…»

Γνωστός σεφ: «Αν με λένε σέξι μου αρέσει…»

O Διονύσης Αλέρτας παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΧΑΙ και μεταξύ άλλων μίλησε για τη δουλειά του αλλά και την προσωπική του ζωή.

Οικογένεια γάμος; Παιδιά; Θα ήθελες κάποια στιγμή;

Όχι ακόμα. Δεν είμαι έτοιμος. Θέλω να είμαι απόλυτα έτοιμος για ένα παιδί. Να έχω όλα τα εφόδια για να το μεγάλωσα: και όχι να μεγαλώνει με την γιαγιά.

Είσαι τόσο γλυκός και καλός. Γιατί σε έχουν βγάλει σκληρό και κακό;

Εδώ γελάμε. Γιατί μέσα από τα σόσιαλ μπορούν να σε βγάλουν όπως θέλουν, αν έχεις άποψη και την λες δημόσια φυσικά σε κρίνουν. Για να μην σου πω ότι το κάτι που θα πεις θα γίνει τεράστιο. Έτσι με έχουν βγάλει το κακό παιδί. Θα έχω άποψη όμως και θα την λέω. Εμένα με βοήθησαν πολύ τα σόσιαλ ακόμα και στην δουλειά μου. Με έμαθε ο κόσμος μου ζητάνε τα νέα παιδιά συμβουλές.

Για το θέμα του Μποτρίνι είχες γράψει την άποψη σου και πολύς κόσμος συμφώνησε μαζί σου…

Ο Μποτρίνι είναι ένας εκπληκτικός άνθρωπος, τον ξέρω και το λέω αυτό. Σε μια κουζίνα και θα κοπείς και θα καείς και θα πάθεις διάφορα. Μπέρδεψαν τον ρόλο που είχε σε μια εκπομπή με τον αληθινό Μποτρίνι. Αυτά δεν είναι πράγματα να τα κάνουμε για να μιλάνε για αυτό. Έγινε ένα θέμα τόσο μεγάλο με σκοπό να βλάψει τον ίδιο. Θα πρέπει να είμαστε γενικά πολύ προσεκτικοί με όλο αυτό.

Σέξι και όποιος αντέξει; Για πες;

Καλό είναι που μου αρέσουν οι γυναίκες. Τώρα αν με λένε σέξι μου αρέσει φυσικά. Δέχομαι σχόλια πολλά για την εμφάνιση μου και αυτό όταν γίνεται καλοπροαίρετα είναι όμορφο. Ωραίο είναι να αρέσουμε στο γυναικείο φύλο!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.