Γνωστός παρουσιαστής δήλωσε: Το σεξ είναι υπερεκτιμημένη αξία

Γνωστός παρουσιαστής δήλωσε: Το σεξ είναι υπερεκτιμημένη αξία

Ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου παντρεύτηκαν το 2011. Το ζευγάρι μοιράζετε την καθημερινότητα του, μαζί με τα δύο τους παιδιά, ενώ την φετινή τηλεοπτική σεζόν, έχουν αναλάβει και τα ηνία της εκπομπής, «Στη Φωλιά των Κου Κου».

Το ζευγάρι παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό, You, και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκαν στον τρόπο που μοιράζονται το χρόνο της καθημερινής τους ζωής αλλά και τι τους λείπει, στην μεταξύ τους σχέση. «Πέρα από τα παιδιά μας, μοιραζόμαστε τους λογαριασμούς και ποιος θα βάλει πλυντήριο» ανέφερε χαρακτηριστικά, η Κατερίνα και συμπλήρωσε ο Κρατερός: «Το καλοκαίρι είναι η μόνη μας περίοδος για να είμαστε όλοι μαζί χωρίς άγχος και πίεση».

Παράλληλα, ο ηθοποιος, δεν δίστασε να τονίσει, πως το σεξ στην ζωή του, έχει υπερεκτιμημένη αξία, σε σύγκριση με διαφορετικούς τρόπους που μπορείς να καλύψεις τον χρόνο σου. «Το σεξ στη δική μας ζωή είναι υπερεκτιμημένη αξία και αυτοί που κάνουν κάθε μέρα σπαταλάνε πολλή ενέργεια… Κάτσε πιες έναν καφέ άνθρωπε μου, πήγαινε για ψάρεμα στο φιλάνε. Για όνομα του Θεού, σεξ θες να κάνεις;» δήλωσε, ο Κρατερός και η Κατερίνα σχολίασε: «Θα μπορούσαν ακόμα καλύτερα να κοιμούνται…».