Γνωστός ηθοποιός: «Πήγα να πάρω το τρόλεϋ και είδα τη φάτσα μου απ’ έξω.Ντράπηκα»

Γνωστός ηθοποιός: «Πήγα να πάρω το τρόλεϋ και είδα τη φάτσα μου απ’ έξω.Ντράπηκα»

Συνέντευξή του στο People, παραχώρησε ο Δημήτρης Πιατάς ο οποίος θυμάται τη στιγμή εκείνη που κατάλαβε πως είχε γίνει πλέον γνωστός στο κοινό.

Ο ίδιος μεταξύ άλλων εξομολογείται αν νιώθει αμήχανα κάθε φορά που κάποια μάτια «καρφώνονται» πάνω του λόγω της δημοφιλίας του…

Θυμάσαι την πρώτη φορά που αντιλήφθηκες ότι είσαι πλέον γνωστός; Πάνε πολλά χρόνια, φαντάζομαι…

Ήταν το 1980. Τη φορά που βρέθηκα να είμαι αφίσα σε τρόλεϊ. Πήγα να πάρω το τρόλεϋ και είδα τη φάτσα μου απ’ έξω. Ντράπηκα… Πάντως, ακόμη μου αρέσει να κυκλοφορώ με τα Μέσα.

Ο λόγος;

Με θέλγει η ιστορία του να επικοινωνώ με τον κόσμο, να υπάρχω ανάμεσά τους. Διατηρώ έτσι αν θέλεις, τη νεανικότητά μου και τη δροσιά μου. Βεβαίως, υπάρχει ένα κοινό που μπορεί να μην είναι ευγενικό μαζί σου αλλά εκεί, απαντάς ανάλογα. Οι περισσότεροι όμως, με σέβονται όπως τους σέβομαι κι εγώ.

Δεν αισθάνεσαι αμήχανα να «καρφώνονται» τόσα ζευγάρια μάτια πάνω σου;

Καθόλου! Δεν έχω τέτοιου είδους προβλήματα. Θα με δεις σε εκδηλώσεις ή σε μια ουρά να περιμένω όπως όλοι. Δεν διεκδικώ τίποτα παραπάνω. Πιθανόν, κρύβω μέσα μου έναν πρόσκοπο. Μου αρέσει να προσφέρω, να βάζω τον άλλον στο επίκεντρο της φροντίδας μου. Μάλλον αυτό έμαθα από τους γονείς μου.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.