Γνωστός ηθοποιός δηλώνει: «Αν αύριο μου δώσεις μια πιστωτική κάρτα με απεριόριστο ποσό αναλήψεων, θα πεθάνω μέσα σε μια εβδομάδα από την βαρεμάρα»

Γνωστός ηθοποιός δηλώνει: «Αν αύριο μου δώσεις μια πιστωτική κάρτα με απεριόριστο ποσό αναλήψεων, θα πεθάνω μέσα σε μια εβδομάδα από την βαρεμάρα»

Αποτελεί έναν από τους πιο γοητευτικούς ηθοποιούς της γενιάς του. Αυτήν την περίοδο βρίσκεται στην Αμερική και μέσα στο επόμενο διάστημα θα συμμετάσχει σε τέσσερις ταινίες, ενώ παράλληλα ασχολείται και με το εστιατόριο του στη Μύκονο.

Ο Μάνο Γαβρά, ο οποίος έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον Οδυσσέα Μητσόπουλο και την εφημερίδα ΑΓΟΡΑ και μίλησε για τα επαγγελματικά του σχέδια, το νησί των Ανέμων αλλά και το πώς φαντάζεται τη ζωή του σε δέκα χρόνια από σήμερα.

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα:

-Αυτή την στιγμή τι δουλειές να περιμένουμε από σένα στο εξωτερικό;

Ουσιαστικά θα πάρω μέρος σε 4 διαφορετικές ταινίες, ωστόσο δεν είναι ακόμη όλες ανακοινώσιμες. Αυτό για το οποίο μπορώ να μιλήσω είναι το «Οι πύλες του Άδη», μια ταινία που είναι μια μοντέρνα εκδοχή στον μύθο του έρωτα του έρωτα του Άδη και της Περσεφόνης. Υποδύομαι τον ομώνυμο ρόλο και στην ταινία συμμετέχει μια ομάδα αμερικανών ηθοποιών. Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στη λίμνη του Αχέροντα στην Πρέβεζα αλλά και στο Μεσολόγγι , ενώ κάποιες σκηνές θα γυριστούν στην Αμερική. Επίσης, βγαίνει στις κινηματογραφικές αίθουσες η ταινία «Swing Away» που έχει γυριστεί την Ρόδο και την Νέα Υόρκη.

-Με την Μύκονο και σένα τι ακριβώς συμβαίνει; Όλο σου το καλοκαίρι το έχεις περάσει εκεί.

Η Μύκονος είναι ένα νησί που αγαπάω πολύ, έχει πολύ ωραίες παραλίες κι αποτελεί ένα μέρος στο οποίο συναντώ φίλους μου από όλο τον κόσμο. Από πέρσι λοιπόν έχω συνεταιριστεί με δύο στενούς μου φίλους κι ανοίξαμε το «Nice ‘n’ Easy» στην Μικρή Βενετία, ενώ φέτος ανοίξαμε το «Νησαία», ένα εστιατόριο στην παραλία του Καλαφάτη που σερβίρει ελληνικές gourmet συνταγές με τοπικά προϊόντα. Το χρόνου ,πρώτα ο Θεός, ετοιμάζουμε ένα νέο επιχειρηματικό βήμα στο νησί για το οποίο είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι. Περισσότερα εν καιρώ…

-Πως φαντάζεσαι τον εαυτό σου σε μια δεκαετία από τώρα;

Θέλω να έχω μόνο την υγεία μου, γιατί αν την έχω μπορώ να καταφέρω όλα εκείνα που ονειρεύομαι. Έχω περάσει πολλά ζόρια και δεν φοβάμαι τίποτα. Αν αύριο μου δώσεις μια πιστωτική κάρτα με απεριόριστο ποσό αναλήψεων, θα πεθάνω μέσα σε μια εβδομάδα από την βαρεμάρα. Θέλω να είμαι γερός, δυνατός και να δημιουργώ. Αυτά ζητάω από τη ζωή μου.