Γνωστός ηθοποιός αποκαλύπτει: «Οι γονείς μου παντρεύτηκαν όταν ήμουν 30 χρονών»

Γνωστός ηθοποιός αποκαλύπτει: «Οι γονείς μου παντρεύτηκαν όταν ήμουν 30 χρονών»

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» και στον Κώστα Τσουρό, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην οικογένεια του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Κωνσταντίνου αναφέρθηκε σε ένα μεταφυσικό συμβάν σχετικά με τη μητέρα του την οποία και υπεραγαπούσε, λέγοντας:

«Όταν πέθανε η μητέρα μου ήμουν ένας άνθρωπος που δεν ήθελα ούτε να ζήσω, ούτε να υπάρξω. Με πόνεσε πολύ γιατί ζούσα μόνο για τη μάνα μου και είχα μεγάλο πάθος. Ένιωσα ένα τέτοιο κενό, να πέσω μέσα να χαθώ. Δεν μπορούσα να ζήσω, ήταν τρελό αυτό. Ένα βράδυ είδα στον ύπνο μου ότι ήμουν στο κρεβάτι με τη μητέρα μου αλυσοδεμένοι. Με κοίταξε με ένα γλυκό παράπονο και με φίλησε. Αυτό ήταν ένα όνειρο. Ήταν Φεβρουάριος ή Μάρτιος. Το Πάσχα θα ανεβαίναμε στη Θεσσαλονίκη να παίξουμε ένα θέατρο.

Ανέβηκα στη Θεσσαλονίκη και ήταν μια πρώτη ξαδέλφη μου που την υπεραγαπούσε τη θεία της, τη μάνα μου. Μου λέει: “Το βράδυ θα πάμε σε ένα τραπεζάκι που καλούμε πνεύματα και θα καλέσω και τη θεία”. Της λέω πήγαινε. Εγώ γελούσα με αυτά τα πράγματα. Έρχεται την άλλη μέσα και μου λέει: “Καλέσαμε τη θεία και μου είπε ότι την έχεις αλυσοδεμένη εδώ και δεν την αφήνεις να φύγει”. Εκεί έπαθα το σοκ της ζωής μου. Δεν της είχα πει τίποτα».

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο για τον πατέρα του και αποκάλυψε πως οι γονείς του παντρεύτηκαν όταν εκείνος ήταν 30 χρονών.

«Η μητέρα μου με τον πατέρα μου είχαν χωρίσει από τότε που γεννήθηκα. Δεν είχαν παντρευτεί. Παντρεύτηκαν πολύ αργότερα. Δεν έζησα καθόλου με τον πατέρα μου. Παντρεύτηκαν όταν ήμουν 30 χρονών. Πήγαν και παντρεύτηκαν γιατί το θεωρούσε αμάρτημα η μάνα μου ότι ήταν ανύπαντρη και ότι δεν είχα νόμιμο πατέρα. Ήμουν μπάσταρδο πως το λένε; Έτσι λοιπόν παντρεύτηκαν. Γύρισαν στο σπίτι και λέει ο πατέρας μου «τώρα που ήρθαμε εδώ και παντρευτήκαμε τώρα, ο αφέντης του σπιτιού θα είμαι εγώ» και λέει η μητέρα μου “τώρα δεν θέλω τίποτα άλλο, φύγε” και τον έδιωξε.»