Γνωστός Έλληνας ηθοποιός αποκαλύπτει: «Δεν πήγα στην κηδεία του πατέρα μου»

Γνωστός Έλληνας ηθοποιός αποκαλύπτει: «Δεν πήγα στην κηδεία του πατέρα μου»

Σε μια ειλικρινή εξομολόγηση προχώρησε ένας από τους πιο γνωστούς Έλληνες ηθοποιούς, μιλώντας στο περιοδικό Λοιπόν και την Ρενέ Σαραντινού. Ο Γιάννης Καπετάνιος αποκάλυψε ότι δεν πήγε στην κηδεία του πατέρα του λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, όπως έχει συμβεί και σε άλλους συναδέλφους του, λέγοντας:

«Στο θέατρο Τέχνης έφυγα μετά από πέντε χρόνια. Έφτασα σε σημείο να εκραγώ κι έφυγα. Με είχαν στριμώξει πάρα πολύ εκεί. Πέθαινε ο πατέρας μου κι έλεγα στον Λαζάνη να μείνω μαζί του και μου έλεγε “να είσαι στην πρόβα σου, δεν έχεις καμία δουλειά εκεί, δεν μπορείς να προσφέρεις κάτι εφόσον είναι σε αυτή την κατάσταση ο πατέρας σου και πεθαίνει”».

Και συνεχίζει: «πήγα στην πρόβα μου στο Ηρώδειο την Παρασκευή και το πρωί του Σαββάτου πέθανε ο πατέρας μου κι εγώ ήμουν ακόμα στο Ηρώδειο. Είχα γυρίσει στο σπίτι μου χαράματα για να κοιμηθώ κι ήρθε ο αδερφός μου, ο παπάς, και μου είπε “ο μπαμπάς έφυγε…”. Ούτε στην κηδεία του πατέρα μου δεν πήγα, παίζαμε στο Ηρώδειο, τις Βάκχες».

Μάλιστα, όπως προσθέτει, είχε μόνο πέντε ατάκες οι οποίες θα μπορούσαν να μοιραστούν στους υπόλοιπους ηθοποιός ώστε να μπορέσει να πει το τελευταίο «αντίο» στον πατέρα του, ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν έγινε!