Γνωστός Έλληνας αναλαμβάνει διευθυντής στην εταιρεία του Acun Ilicali

Γνωστός Έλληνας αναλαμβάνει διευθυντής στην εταιρεία του Acun Ilicali

Ο Acun Ilicali κατάφερε να ταράξει τα εγχώρια τηλεοπτικά νερά με τις παραγωγές του, με το Survivor και την κίνηση που μόλις έκανε και προκαλεί έκπληξη. Τα ηνία στην εταιρεία του, Acun Medya, αναλαμβάνει ένας από τους γνωστούς Έλληνες στον χώρο των media!

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που ανήκω πλέον στην Acun Medya Global, μια καινοτόμο επιχείρηση, με προοδευτικό τρόπο αντίληψης των media, η οποία φιλοδοξεί να εξαπλωθεί παγκοσμίως στον χώρο της τηλεόρασης, των αθλητικών, των ηλεκτρονικών μέσων και της ψυχαγωγίας», δηλώνει, στην ιστοσελίδα deadline, ο Γιώργος Λεβέντης, γνωστοποιώντας τη συνεργασία του με την τουρκική εταιρεία παραγωγής και συνεχίζει: «η Τουρκία αυτή τη στιγμή αποτελεί την πιο ταχύτατα αναπτυσόμενη αγορά σε εξαγωγή (τηλεοπτικού) περιεχομένου παγκοσμίως και είναι η Acun Medya βρίσκεται σε κομβικό σημείο εν μέσω αυτής της τάσης. Η εταιρία αποτελείται από έξυπνα στελέχη, με βαθιά γνώση των media με δυναμικούς παραγωγούς και θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Acun αλλά και τον CEO της εταιρίας, Ebru Atasav για την ευκαιρία πoυ μου έδωσαν».

Ο Γιώργος Λεβέντης υπήρξε για πολλά χρόνια διευθυντικό στέλεχος στον όμιλο ΑΝΤ1, έχοντας επιτελικές θέσεις, τόσο στον τηλεοπτικό σταθμό, όσο και στη δισκογραφική εταιρεία Heaven Music, ενώ υπήρξε και κριτής στο X Factor με κάποιες ατάκες του να αφήνουν ιστορία. Τα τελευταία χρόνια ζει και δραστηριοποιείται στο εξωτερικό, με τελευταίο του πόστο στην εταιρεία παραγωγής του Simon Cowell, Syco Entertainment.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.