Γνωστη ηθοποιός επιβεβαίωσε το χωρισμό του Πάνου Βλάχου και της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου

Γνωστη ηθοποιός επιβεβαίωσε το χωρισμό του Πάνου Βλάχου και της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου

Τους τελευταίους μήνες γίνεται λόγος για το αν ο Πανος Βλάχος και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου είναι ακόμα σε σχέση ή όχι.

Κανείς από τους δυο ηθοποιούς δεν παραδέχτηκε το χωρισμό και ένα μήνα μετά από τις πρώτες φήμες για κρίση στη σχέση τους, ο Νίκος Κοκλώνης το διέψευσε. Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής είχε πει πως όταν ταξίδεψε στην Αμερική για να συναντήσει την Ιωάννα, το ζευγάρι ήταν μαζί και τα σύννεφα είχαν εξαφανιστεί.

Ο Πάνος Βλάχος σε συνέντευξή του, άφησε να εννοηθεί πως είναι ακόμη ζευγάρι με την όμορφη ηθοποιό ενώ τα likes και το followback στο instagram δυνάμωσαν ακόμα περισσότερο τις φήμες για επανασύνδεση.

Τα πράγματα όμως περιπλέχθηκαν για ακόμα μια φορά με συνέντευξη που έδωσε η Μαρία Σολωμού στη RealLife, μιλώντας για τη δική της σχέση με τον Πάνο Μουζουράκη και το χωρισμό της Ιωάννας και του Πάνου.

«Είμαστε μαζί με τον Πάνο, δεν έχουμε χωρίσει. Εδώ και μία εβδομάδα, ο Πάνος βρίσκεται στην Ελλάδα και… μαζί μου! Μάλιστα με πετύχατε καθ΄οδόν για να τον συναντήσω. Είμαστε μια χαρά. Το γεγονός πως ο Πάνος είναι στο Λος Άντζελες για επαγγελματικούς λόγους, δεν σημαίνει ότι δεν είμαστε μαζί. Απλά, δεν μένουμε πλέον κάτω από την ίδια στέγη, γιατί δεν γίνεται, αφού μένει στην Αμερική.Έχω σταματήσει πλέον να δίνω σημασία στο τι λέει ο κόσμος. Επειδή κάνει παρέα με τον Πάνο Βλάχο, που τέλος πάντων έχει χωρίσει, δεν σημαίνει πως εμείς δεν είμαστε μαζί. Είμαστε μαζί και τώρα ο Πάνος βρίσκεται στην Ελλάδα», είπε η ηθοποιος.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.