Γνωστή τραγουδίστρια εθεάθη σε εμπορικό κέντρο των Βορείων Προαστίων με γνωστό παρουσιαστή

Γνωστή τραγουδίστρια εθεάθη σε εμπορικό κέντρο των Βορείων Προαστίων με γνωστό παρουσιαστή

Ο ελεύθερος χρόνος του Γιώργου Λιάγκα είναι ελάχιστος, τη φετινή χρονιά, καθώς οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις προσαρμόζεται σε πολύ απαιτητικά ωράρια. Ο παρουσιαστής, εκτός από την πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή που κάνει στο Λάμψη, παρουσιάζει και το καθημερινό παιχνίδι “Lucky Room” καθώς και το κυριακάτικο show “Rising Star” στον ΑΝΤ1.

Κυρίαρχο χρόνο στην καθημερινότητάς του, ο Γιώργος Λιάγκας αφιερώνει στους δυο του γιους, τον Γιάννη και τον Δημήτρη, όμως ο χρόνος που αφιερώνει στον εαυτό του και τους φίλους του είναι ελάχιστος.

Η τραγουδίστρια που αυτό τον καιρό εμφανίζετε στο Fever μαζί με τον Νίκο Οικονομόπουλο και το Στέλιο Ρόκκο βρέθηκε σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων για να κάνει τα ψώνια της. Ο Γιώργος Λιάγκας αφού έκανε τη βόλτα του μόνος, συναντήθηκε με τον Κώστα Τσολάκη, διευθύνοντα συμβούλου δημοσίων σχέσεων του ΑΝΤ1 και την Αποστολία Ζώη.

Την συνάντηση του Γιώργου Λιάγκα, της Αποστολίας Ζώη και του Κώστα Τσολάκη, απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός.

Οι τρεις τους βρέθηκαν στο Golden Hall, ενώ στην ίδια παρέα ήταν και ο Μιχάλης Βαμβακάς, ο ραδιοφωνικός παρτενέρ του Γιώργου Λιάγκα στο πρωινό του ΛΑΜΨΗ 92,3.