Γνωστή τραγουδίστρια αποκαλύπτει: «Πήρα το μικρόφωνο και του το έφερα στο κεφάλι»

Γνωστή τραγουδίστρια αποκαλύπτει: «Πήρα το μικρόφωνο και του το έφερα στο κεφάλι»

Στην εκπομπή «Καλοκαίρι μαζί στις 10» μίλησε η Αποστολία Ζώη. Η τραγουδίστρια μίλησε για τα νέα επαγγελματικά της σχέδια αλλά και για την προσωπική της ζωή.

Η Αποστολία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή δηλώνοντας μόνη αυτή την περίοδο και εξηγεί πως είναι των μακροχόνιων σχέσεων. Αν και στο παρελθόν το είχε αρνηθεί, παραδέχεται μεταξύ άλλων πως έχει φτάσει κοντά στο γάμο αλλά συνειδητοποίησε το λάθος και έφυγε.

«Αυτή τη στιγμή δεν είμαι ερωτευμένη. Έχω φτάσει κοντά στο γάμο. Γενικώς ήταν σοβαρές οι σχέσεις μου. Δεν θα ήμασταν όμως ευτυχισμένοι και το κατάλαβα νωρίτερα. Οπότε δεν το τόλμησα. Αυτή τη στιγμή το πιο σημαντικό για εμένα είναι να έχεις έναν σύντροφο και να τον κρατήσεις, όχι να χωρίσεις. Εγώ τουλάχιστον που έχω σχέσεις μακροχρόνιες, είναι απώλεια, γιατί τον άλλον τον έχεις στη ζωή σου πάρα πολύ καιρό κι όταν του δίνεις βάση, έτσι όπως εγώ θέλω τουλάχιστον ιδανικά τη σχέση, είναι απώλεια. Δυστυχώς είναι ένας μικρός θάνατος», εξήγησε.

Η Αποστολία Ζώη μίλησε και για κάποια ευτράπελα που της έχουν συμβεί πάνω στην πίστα. «Ήταν ένας πάρα πολύ αγενής κάποια στιγμή όταν ήμουν στη σκηνή και τραγουδούσα και μου έκανε μια χειρονομία. Ήταν αυτό που ξεπερνά ο άλλος το όριο. Την πρώτη φορά κράτησα την υπομονή μου και τη δεύτερη, ε την τρίτη φορά γυρνάω παίρνω το μικρόφωνο και του το έφερα στο κεφάλι. Σέκος», είπε χαρακτηριστικά.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.