Γνωστή τραγουδίστρια αποκαλύπτει: «Έχω πολλές πρώην συντρόφους από την Ελλάδα»

Γνωστή τραγουδίστρια αποκαλύπτει: «Έχω πολλές πρώην συντρόφους από την Ελλάδα»

Τους τελευταίους μήνες ζει την απόλυτη επιτυχία, καθώς ένα από τα τραγούδια της έγινε νούμερο ένα σε πολλές χώρες. Ο λόγος για την LP, η οποία μάγεψε με το κομμάτι της «Lost On You».

Η τραγουδίστρια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Επιτέλους Σαββατοκύριακό» και μίλησε για το στυλ της, αλλά και τις Ελληνίδες που πέρασαν από τη ζωή της.

Έχει μιλήσει ανοιχτά για τις σεξουαλικές της προτιμήσεις και δηλώνει πως δεν την ενοχλεί αν οι άλλοι σχολιάζουν αρνητικά την εικόνα της: «Νομίζω ότι η όψη μου έχει να κάνει με αυτό που νιώθω μέσα μου. Έχω ένα στυλ αγοροκόριτσου, δεν είναι ανάγκη να ντυθώ όπως θα ντυνόταν ένας άντρας ή μία γυναίκα, ντύνομαι με βάση αυτό που νιώθω. Δε με νοιάζει τι λένε οι άλλοι θέλω ο καθένας να παρουσιάζεται όπως νιώθει».

Έπειτα ανέφερε πως έχει αρκετές πρώην συντρόφους από την χώρα μας: «Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι εδώ, για να είμαι ειλικρινής. Είναι η πρώτη πρώτη φορά. Έχω πολλούς φίλους Έλληνες, έχω πρώην Ελληνίδες. Ξέρω τους Έλληνες, αγαπώ τους Έλληνες και θα πέθαινα να έρθω εδώ για πάντα. Και αγαπώ που τώρα είναι ένα προσωρινό κομμάτι της ιστορίας μου, που ξεκίνησε από την Ελλάδα και θα μου μείνει αξέχαστο».