Γνωστή ηθοποιός διέγραψε όλες τις φωτογραφίες της από το Instagram

Γνωστή ηθοποιός διέγραψε όλες τις φωτογραφίες της από το Instagram

Ερωτήματα έχει προκαλέσει η απόφαση γνωστής ηθοποιού να διαγράψει όλες τις φωτογραφίες της από το instagram και να τις αντικαταστήσει με ένα ισλαμικό ρητό.

Tην περασμένη εβδομάδα οι διαδικτυακοί φίλοι της Lindsay Lohan παρατήρησαν ότι οι φωτογραφίες της στο Instagram άρχισαν να μειώνονται, μέχρι που εξαφανίστηκαν όλες. Παράλληλα, στη θέση του βιογραφικού της έγραψε την αραβική φράση «alaikum salam», που σημαίνει «να έχετε ειρήνη».

Δημοσιεύματα θέλουν να έχει ασπαστεί το Ισλάμ, ενώ εκπρόσωποί της είπαν σε δημοσιογράφους ότι «περνάει μια περίοδο ανανέωσης» και δεν θέλησαν να δώσουν καμία άλλη πληροφορία.

Το 2015 υπήρξαν ξανά πληροφορίες που ήθελαν την Lindsay να έχει ασπαστεί το Ισλάμ, καθώς είχε φωτογραφηθεί με το Κοράνι, η ίδια  είχε εξηγήσει:

«Οι πολύ κοντινοί μου φίλοι, που μου στάθηκαν πολύ, στο Λονδίνο είναι Σαουδάραβες και μου έδωσαν το Κοράνι. Το έφερα στη Νέα Υόρκη επειδή το μάθαινα. Μου άνοιξε πόρτες ώστε να βιώσω την πνευματικότητα και να βρω ένα άλλο πραγματικό νόημα. Αυτή είμαι. Με σταύρωσαν για αυτό στην Αμερική. Με έκαναν να φαίνομαι σαν τον Σατανά. Ήμουν κακός άνθρωπος επειδή κρατούσα το Κοράνι».

Άλλα δημοσιεύματα, αναφέρουν πως τις φωτογραφίες της ηθοποιού διέγραψε η μητέρα της η οποία ανέλαβε να διαχείριση του λογαριασμού της στο Instagram, καθώς η κόρη της αποφάσισε να απέχει από τα social media.