Γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε: «Έχω κάνει σεξ στο πιλοτήριο αεροπλάνου κατά τη διάρκεια πτήσης»

Γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε: «Έχω κάνει σεξ στο πιλοτήριο αεροπλάνου κατά τη διάρκεια πτήσης»

Καλεσμένη βρέθηκε στην πιο δημοφιλή τηλεοπτική εκπομπή και προχώρησε σε πιπεράτες αποκαλύψεις. Η ηθοποιός με την παρουσιάστρια είναι φίλες και φαίνεται πως ένιωσε περισσότερο άνετα από ότι περιμέναμε…

Το βράδυ της Τετάρτης η Jennifer Aniston βρέθηκε στην εκπομπής της Ellen DeGeneres και δεν δίστασε να κάνει πολύ προσωπικές αποκαλύψεις. Οι δυο γυναίκες αποφάσισαν να παίξουν το «Never Have I Ever», ένα παιχνίδι στο οποίο οι παίκτες ανεβάζουν ταυτόχρονα μία ταμπέλα που αποδέχονται ή αρνούνται πως έχουν κάνει κάτι.

Η Ellen DeGeneres ρώτησε την Jennifer Aniston αν έχει κάνει σεξ μέσα στο αεροπλάνο. Οι δύο γυναίκες σήκωσαν το ταμπελάκι, και απάντησαν θετικά στο αν έχουν κάνει sex στον αέρα.

Η παρουσιάστρια όμως το συνέχισε και το πήγε ένα βήμα παρακάτω, ρωτώντας την ηθοποιό αν έχει γίνει στο πιλοτήριο και μάλιστα με τον πιλότο. Η Aniston το παραδέχτηκε, χαμογελώντας, ενώ στη συνέχεια τα πράγματα έγιναν πιο… juicy! Η DeGeneres συνέχισε ρωτώντας την: «Με τον συγκυβερνήτη και αεροσυνοδό;» με την ηθοποιό να μην κατεβάζει την ταμπέλα.