Γνωστή ηθοποιος: Ο πατέρας μου ήθελε να παντρευτώ ομοφυλόφιλο γιατί δεν ήθελε να…

Γνωστή ηθοποιος: Ο πατέρας μου ήθελε να παντρευτώ ομοφυλόφιλο γιατί δεν ήθελε να...

Απίστευτες αποκαλύψεις από την γνωστή Ελληνίδα ηθοποιό που έχει γράψει λαμπερή πορεία στον χώρο του θεάτρου και της υποκριτικής, ενώ κάθε της συνέντευξη έχει και μία άκρως ενδιαφέρουσα ιστορία. Αυτή την φορά μίλησε για την ίδια και όσα έζησε σε μικρότερη ηλικία με τον πατέρα της.

«Ο πατέρας μου δεν ήθελε να φανταστεί ότι θα με ακουμπούσε ανδρικό χέρι. Μου πρότεινε να παντρευτώ όλο ομοφυλόφιλους γιατί έτσι διασφάλιζε τη μεγάλη εικόνα. Το παιδί του, η κόρη του κάτω από το σώμα ενός ανδρός; Στεναχωριόταν. Στον γάμο μου δεν ήρθε. Με πάντρεψε ο Μάνος Χατζιδάκις και με πήγε και στην εκκλησία», εξομολογήθηκε στην κάμερα του Πρω1νό.

Η Βάσια Τριφύλλη, προκάλεσε αίσθηση με τις αποκαλύψεις που έκανε.

Αναφέρθηκε μάλιστα και στη στιγμή που πέθανε ο αδερφός της στο νοσοκομείο: «Δε γελάω συνέχεια, είναι ψέματα. Μου έχουν συμβεί τα πιο απίστευτα και απελπισμένα πράγματα. Μου έχει συμβεί να πεθαίνει ο αδερφός μου και να φεύγω να πάω σε μια ησυχία για να κλάψω και να μου πιάνει το πρόσωπο μία και να μου λέει: “Γιατί κλαις” -στον Άγιο Σάββα μέσα λες και είχα πάει για γενέθλια- “Εγώ σε πληρώνω για να με κάνεις να γελάω”! Την πήραν τέσσερις από τα χέρια μου»!