Γνωρίστε τον Μηλοκλέφτη, το νέο φυσικό ποτό από μήλα!

Γνωρίστε τον Μηλοκλέφτη, το νέο φυσικό ποτό από μήλα!

Εδώ και μερικές μέρες ένα νέο project με πρωταγωνιστή μία πονηρή αλεπού που κυκλοφορεί ανάμεσά μας, αφήνοντας ίχνη παντού και αναζητώντας μήλα για να φτιάξει τον μηλίτη της, τον ολοκαίνουριο Μηλοκλέφτη έχει ενθουσιάσει το ελληνικό κοινό. Αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας να παρουσιάσει στην ελληνική αγορά το νέο της προϊόν, που φιλοδοξεί να γίνει η καινούρια συνήθεια στην καθημερινότητα των Ελλήνων καταναλωτών.

Με 4,5% περιεκτικότητα σε αλκοόλ πρόκειται για ένα φυσικό ποτό, αφού παράγεται από τα πιο ζουμερά και τραγανά μήλα, που του χαρίζουν το μοναδικό του άρωμα. Η ξεχωριστή γεύση του οφείλεται στην διαδικασία παραγωγής του, κατά την οποία ο χυμός μήλου ζυμώνεται με μαγιά, που στη συνέχεια φιλτράρεται για να μας δώσει το μηλίτη. Το φιλτράρισμα αυτό κάνει το Μηλοκλέφτη να ξεχωρίζει και του δίνει το καθαρό του χρώμα.

Ο μηλίτης καταναλώνεται από νωρίς το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ και είναι ακόμα πιο απολαυστικός παγωμένος. Για να επιτύχετε την απόλυτη γεύση, εμπιστευτείτε την έξυπνη συνταγή της παιχνιδιάρας αλεπούς και γεμίστε το 1/3 του ποτηριού με πάγο, συμπληρώστε με Μηλοκλέφτη και απαραίτητα απολαύστε παρέα με τους αγαπημένους σας.

Με τη γλυκιά, απροσδόκητα δροσιστική του γεύση, ο νέος μηλίτης ήρθε να μας παρασύρει σε ανατρεπτικές περιπέτειες και εξερευνήσεις, φέρνοντας τα πάνω- κάτω στην καθημερινότητά μας και σφυρίζοντας… «μηλοκλέφτικα»!

Αναζητήστε την πονηρή αλεπού που κυκλοφορεί πλέον ελεύθερα γύρω μας και ανακαλύψτε τον Μηλοκλέφτη!

Ακολουθήστε την αλεπού #FOLLOWTHEFOX και εξερευνήστε τη νέα περιπέτεια στο www.milokleftis.gr.

Πηγή: peoplegreece.com