Γιώργος Χρανιώτης: Κακοποίησα το σώμα μου τον καιρό που ήμουν στο Survivor

Γιώργος Χρανιώτης: Κακοποίησα το σώμα μου τον καιρό που ήμουν στο Survivor

Στο 7 μέρες tv μίλησε ο Γιώργος Χρανιώτης με αφορμή τη συμμετοχή του στην νέα τηλεοπτική σειρά του Ανδρέα Γεωργίου «Κόκκινο νυφικό» μετά τη συμμετοχή του στο Survivor.

Ποιος είναι ο «Αρίστος» που υποδύεται;

«Είναι ένα αμόρφωτο παιδί, με την ιδιότητα του σεκιούριτι, χαμηλής νοημοσύνης, που τον ενδιαφέρει μόνο το γυμναστήριο. Θεωρεί τον εαυτό του τολμηρό, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι. Επίσης, είναι από τα άτομα που αρέσκονται να έχουν αφεντικό. Όταν κάποια στιγμή θα εμπλακεί με τον υπόκοσμο, θα τα κάνει μαντάρα! Ο ρόλος που ξέρω λιγότερο είναι ο εαυτός μου!»

Του είχε λείψει το κλίμα των γυρισμάτων;

«Πάρα πολύ μου είχε λείψει! Μπράβο στον Ανδρέα Γεωργίου για το μαγικό κλίμα που δημιουργεί, όπου ο καθένας έχει τον δικό του χώρο. Που αφήνει τους ηθοποιούς να εκφράζονται…»

Στον Άγιο Δομίνικο ήταν διαφορετικά τα πράγματα!
«Ακριβώς! Αυτές τις συνθήκες δεν τις ήξερα! Όμως, από ένα σημείο και μετά ήμουν χαλαρός, γιατί σκεφτόμουν πως όποια στιγμή ήθελα θα μπορούσα να φύγω. Όντας σέρφερ, είχα αρχίσει να σκέφτομαι πως αν το αποφασίσω και φύγω από το παιχνίδι, μπορώ να πάρω μια σανίδα και να πάω απέναντι στην Τζαμάικα ή στο Πουέρτο Ρίκο. Έτσι και αλλιώς ήξερα ότι δεν θα φτάσω μέχρι το τέλος του παιχνιδιού. Δεν ήμουν φιλόδοξος»

Θα το έκανε ξανά; «Ποτέ! Κακοποίησα το σώμα μου τον καιρό που ήμουν στο Survivor»