Γιώργος Χρανιώτης για Γεωργία Αβασκαντήρα: “Ένα βράδυ με πέταξε έξω από το σπίτι…”

Γιώργος Χρανιώτης για Γεωργία Αβασκαντήρα: "Ένα βράδυ με πέταξε έξω από το σπίτι…"

Ο Γιώργος Χρανιώτης λίγο πριν γίνει πατέρας, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Μεσάνυχτα».

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αποκάλυψε γιατί η σύζυγός του, Γεωργία Αβασκαντήρα του ζήτησε να πάρει τη βαλίτσα του και να φύγει από το σπίτι.

«Την περίοδο της εγκυμοσύνης μαθαίνεις ότι ο γάιδαρος πετάει. Στα περισσότερα λέω ναι. Ένα βράδυ με πέταξε έξω από το σπίτι. Δεν είχα γυρίσει αργά. Μετά την παράσταση είχα πάει για ένα ποτό. Η Γεωργία με ήθελε δίπλα της.

Ήμουν πολύ δίπλα της, ήμουν στο ένα χιλιόμετρο από το σπίτι μας. Της είπα “αν θέλεις να πάμε νοσοκομείο ή σε κάποιο φαρμακείο έρχομαι τώρα, αλλά αν δεν υπάρχει λόγος πάρε με ξανά”. Με πήρε πολύ έντονα τη δεύτερη φορά. Πήγα λοιπόν και μου είπε να μαζέψω τα πράγματά μου και να φύγω.

Το έκανα ξέροντας ότι στην επόμενη ώρα θα θέλει να είμαι δίπλα της. Πήγα μέχρι το πάρκο στην Ακαδημία Πλάτωνος, άραξα, έκανα ένα τσιγάρο, με πήρε τηλέφωνο και γύρισα. Με πήρε τηλέφωνο στο τέταρτο. Όσο για τη διαφοροποίηση στο σώμα, είναι σαν να την απατάω με άλλη γυναίκα. Είναι σα να έχω μια άλλη γυναίκα δίπλα μου, ξαφνικά να την απατάω με αυτή και να της αρέσει κιόλας» τόνισε ο Γιώργος Χρανιώτης.