Γιώργος Τσούλης: “Ήμουν κάφρος μέσα στις κουζίνες. Αυτά που έλεγα, δεν λέγονται. Είχα πολύ άσχημη συμπεριφορά στους νέους μάγειρες”

Γιώργος Τσούλης: "Ήμουν κάφρος μέσα στις κουζίνες. Αυτά που έλεγα, δεν λέγονται. Είχα πολύ άσχημη συμπεριφορά στους νέους μάγειρες"

Καλεσμένος στην εκπομπή Μεσάνυχτα της Ελεονώρας Μελέτη, βρέθηκε ο Γιώργος Τσούλης.

Ο Chef μεταξύ άλλων παραδέχτηκε πως στο παρελθόν είχε πολύ κακή συμπεριφορά σε νέους μάγειρες στο εστιατόριο που είχε αναλάβει.

«Ξεκίνησα σε ένα από τα μεγαλύτερα εστιατόρια στην Ελλάδα, που το επίπεδο ήταν πάρα πολύ υψηλό τότε ήμουν 19 χρονών. Έπρεπε μέσα σε λίγους μήνες να φτάσω στο επίπεδο των άλλων μαγείρων. Ερχόταν ο σεφ και μου φώναζε μέσα στο αυτί μου ότι δεν κάνω, ότι δεν είμαι καλός μάγειρας. Ήταν καθημερινό αυτό. Αυτός ο ψυχολογικός πόλεμος με έκανε καλύτερο, γιατί πείσμωνα.

Όταν εγώ έμαθα έτσι, πήγα κι εγώ με αυτό το σκεπτικό μετά. Όταν έγινα υπεύθυνος σε κουζίνα, δεν ήταν ότι ήθελα να εκμεταλλευτώ την εξουσία που είχα, απλά πίστευα ότι έτσι θα μάθει πιο γρήγορα ο μάγειρας να μαγειρεύει. Και αυτό ήταν πολύ μεγάλο λάθος.

Ήμουν κάφρος μέσα στις κουζίνες. Αυτά που έλεγα, δεν λέγονται. Δεν ήταν ατάκες. Είχα πολύ άσχημη συμπεριφορά, αλλά όταν γυρνούσα στο σπίτι μου έκλαιγα. Στεναχωριόμουν που το έκανα αυτό. Ήξερα μέσα μου ότι ήταν λάθος ο τρόπος που συμπεριφέρθηκα, αλλά εκείνη τη στιγμή το έκανα. Το έκανα γιατί πίστευα ότι μόνο έτσι θα μάθει κάποιος» εξήγησε ο Γιώργος Τσούλης.