Γιώργος Παρτσαλάκης: «Έχασα ένα εκατομμύριο ευρώ μέσα σε ένα βράδυ»

Γιώργος Παρτσαλάκης: «Έχασα ένα εκατομμύριο ευρώ μέσα σε ένα βράδυ»

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, και μεταξύ άλλων μίλησε για τα χρήματα που έχασε μέσα σε ένα βράδυ από το εστιατόριο που άνοιξε.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως έκανε ένα επιχειρηματικό βήμα πριν κάποια χρόνια, το οποίο δεν πήγε καλά και ο ίδιος έχασε 1.000.000 ευρώ μέσα σε ένα βράδυ.

«Είχα ένα όνειρο, ένα μεράκι, γιατί η πατρίδα μου είναι κάτι πολύ σημαντικό για μένα, να “φέρω” την Κρήτη στην Αθήνα. Το έκανα αυτό, αλλά για να το κάνεις δεν πρέπει να έχεις μόνο το μεράκι, αλλά πρέπει να είσαι και επιχειρηματίας. Και το επιχειρείν είναι επικίνδυνο. Ότι λεφτά είχα, τα έχασα. Χάθηκαν πολλά.

Το ότι έκλεισε το μαγαζί τότε, χάθηκε μέσα σε μια νύχτα ένα εκατομμύριο ευρώ. Χάθηκαν όλα, καταστράφηκα οικονομικά. Έκανα ένα τεράστιο μαγαζί, 180 καθίσματα, το οποίο το “έντυσα” με ότι μπορείς να φανταστείς, με πανάκριβα υλικά κλπ…

Ήθελα να κάνω όχι μια ταβέρνα κρητική, ένα εστιατόριο γιατί η Κρήτη έχει ένα σπουδαίο φαγητό και που μπορείς σε ένα πολιτισμένο χώρο να φας ένα σπουδαίο φαγητό. Αυτό ήθελα να κάνω. Χάθηκαν τα λεφτά και βρέθηκα στο μηδέν», είπε ο Γιώργος Παρτσαλάκης.