Γιώργος Παπαδάκης: Καλημέρα Ελλάδα

Γιώργος Παπαδάκης: Καλημέρα Ελλάδα

Η πρωινή εκπομπή ενημέρωσης του ΑΝΤ1 επιστρέφει για τα καλά.  Ο Γιώργος Παπαδάκης συνεχίζει για 26η συνεχόμενη χρονιά να συντροφεύει τα πρωινά σας με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση και τα πιο ενδιαφέροντα θέματα της επικαιρότητας.

Ο Γιώργος Παπαδάκης και η δημοσιογραφική του ομάδα μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, από Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στις 07:00, θα παράγει ειδήσεις και θα ενημερώνει τους τηλεθεατές για το σύνολο των πιο σημαντικών γεγονότων και προσώπων.

Το «ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ» επιστρέφει και εγγυάται να παρακολουθεί με το πιο αντικειμενικό βλέμμα την επικαιρότητα, μεταδίδοντας όλα τα ρεπορτάζ από τον πολιτικό και οικονομικό χώρο, καθώς και τις τελευταίες εξελίξεις από τα κοινωνικά ζητήματα της καθημερινότητας.

Στο ανανεωμένο στούντιο της εκπομπής, μαζί με τον Γιώργο Παπαδάκη θα βρίσκονται ο Ντίνος Σιωμόπουλος και η Μπάγια Αντωνοπούλου, οι οποίοι θα αναλύουν με τον δικό τους αμερόληπτο τρόπο τον παλμό των γεγονότων. Στο πλατό του «ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ» σημαντικοί καλεσμένοι θα σχολιάζουν τις εξελίξεις και θα μοιράζονται τις σκέψεις τους και τις απόψεις τους σχετικά με τα εθνικά και παγκόσμια γεγονότα.

Η Ελλάδα ενημερώνεται με εγκυρότητα, χιούμορ και αξιοπιστία μέσα από την καλύτερη και πιο επιτυχημένη πρωινή εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης!

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Θάνος Κάππας
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: Νίκος Τσερέπας
ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΞΙΑ: Άννυ Ζιώγα-Τσερέπα, Αντώνης Παπαδάκης
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΟΜΑΔΑ: Άρηs Σαλβάνος, Χριστίνα Τσιόκρη, Λάζος Μαντικός, Νίκος Στραβάκος.