Γιώργος Μαυρίδης: Το μήνυμα των γονιών με νεοπλασματικές ασθένειες

Γιώργος Μαυρίδης: Το μήνυμα των γονιών με νεοπλασματικές ασθένειες

Ο Γιώργος Μαυρίδης ξεκίνησε «χτυπάει» τατουάζ για καλό σκοπό. Συγκεκριμένα, όπως μας είχε δείξει στα social media, είχε σχεδιάσει ένα μικρό χαμόγελο, το οποίο θα έκανε τατουάζ έναντι 20 ευρώ σε όποιον το ήθελε και τα χρήματα που θα συγκέντρωνε, θα πήγαιναν εξολοκλήρου στους γονείς των παιδιών της ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΙΔΟΟΓΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΑΧΕΠΑ.

Η απήχηση του συγκεκριμένου καλέσματος ήταν απίστευτη! Ο Γιώργος Μαυρίδης όπως έγινε γνωστό είχε ουρές κόσμου να περιμένουν έξω από το στούντιο του στη Θεσσαλονίκη για ένα τατουάζ.

14 ώρες μετά που ξεκίνησε να «χτυπάει» στον κόσμο που τον επισκέφθηκε έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, μεταφέροντας το μήνυμα των γονιών με νεοπλασματικές ασθένειες.

«Το μήνυμα που ακολουθεί είναι από τους γονείς και τα παιδιά:

“Ξεχείλισε η μέρα μας από αγάπη. Εμείς οι γονείς ευχαριστούμε όλους εσάς που παρά την βροχή και την πολύωρη αναμονή μείνατε και στηρίξατε την προσπάθεια και κυρίως την προσπάθεια του Γιώργου Μαυρίδη. Τι να πούμε για την δύναμή του και το κουράγιο του! Ασταμάτητος, 14 ώρες συνεχόμενα για να φθάσουμε το ποσό των 7.295 ευρώ.

Ευχαριστούμε τα παιδιά που δουλεύουν στο μαγαζί του Γιώργου.

Όλα τα χρήματα θα δοθούν σε οικογένειες που τα παιδιά τους πάσχουν από νεοπλασματικές ασθένειες και άλλες χρόνιες παθήσεις.

Σας ευχαριστούμε όλους πάρα πολύ. Και κυρίως τον Γιώργο μας”.».