Γιώργος Μαυρίδης – Νικολέττα Ράλλη: Το ενδεχόμενο οικογένειας

Γιώργος Μαυρίδης - Νικολέττα Ράλλη: Το ενδεχόμενο οικογένειας

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Dot., ο Γιώργος Μαυρίδης μεταξύ άλλων μίλησε για την Νικολέττα Ράλλη καθώς είναι έξι μήνες μαζί και η σχέση τους πάει από το καλό στο καλύτερο. Μάλιστα οι δυο τους φωτογραφήθηκαν μαζί και πλέον μιλούν ανοιχτά για τη σχέση τους.

«Είμαστε πέντε-έξι μήνες μαζί με τη Νικολέττα. Είναι πολύ καλό παιδί και πολύ έξυπνη. Πρέπει να τον έχεις πολύ ψηλά τον άνθρωπο που είσαι μαζί. Θα είναι πάντα ένα πολύ μεγάλο και σημαντικό κεφάλαιο της ζωής μου. Θα προσπαθήσω όσο είμαι μαζί της να είμαι καλά. Με τρομάζει λίγο όλο αυτό που γίνεται και νιώθω ότι με αγχώνουν να κάνω παιδιά και γάμο. Θέλω να κάνω οικογένεια, αλλά θέλω να είμαι σίγουρος για τον άνθρωπο που θα την κάνω. Δεν θα την κάνω για να χωρίσω.

Είμαστε πέντε-έξι μήνες μαζί με τη Νικολέττα. Είναι πολύ καλό παιδί και πολύ έξυπνη. Πρέπει να τον έχεις πολύ ψηλά τον άνθρωπο που είσαι μαζί. Θα είναι πάντα ένα πολύ μεγάλο και σημαντικό κεφάλαιο της ζωής μου. Θα προσπαθήσω όσο είμαι μαζί της να είμαι καλά. Με τρομάζει λίγο όλο αυτό που γίνεται και νιώθω ότι με αγχώνουν να κάνω παιδιά και γάμο. Θέλω να κάνω οικογένεια, αλλά θέλω να είμαι σίγουρος για τον άνθρωπο που θα την κάνω. Δεν θα την κάνω για να χωρίσω. Δεν ξέρεις στους πέντε- έξι μήνες σχέσης ότι θες να κάνεις οικογένεια. Είναι νωρίς ακόμα…», είπε ο Γιώργος.