Γιώργος Λιάγκας: «Nτρεπόμουν να βγω από το σπίτι…»

Γιώργος Λιάγκας: «Nτρεπόμουν να βγω από το σπίτι...»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Dot» βρέθηκε η Θεοφανία Παπαθωμά που μεταξύ άλλων μίλησε για τον χωρισμό της από τον Πασχάλη Τσαρούχα και πως το ανακοίνωσαν στον γιο τους.

Με αφορμή αυτές τις δηλώσεις, ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή του στον ΣΚΑΙ, έκανε μια εξομολόγηση για το διαζύγιο των γονιών του.

«Το έχω βιώσει ως παιδί γιατί τότε δεν υπήρχαν ψυχολόγοι. Δεν μου μίλησαν οι γονείς μου ποτέ όταν χωρίσανε και εγώ έμεινα με την απορία. Ξέρετε τα παιδιά πάντα έχουν μια απορία αν φταίνε αυτά. Τα παιδιά κατηγορούμε τον εαυτό μας όταν χωρίζουν οι γονείς μας.

Εγώ όταν χώρισαν οι γονείς μου για χρόνια πολλά δεν βγήκα από το σπίτι να παίξω με τα άλλα παιδιά στο δρόμο γιατί ντρεπόμουν. Έβλεπα από το παράθυρο τα άλλα παιδιά να παίζουν και εγώ ντρεπόμουν να βγω να παίξω γιατί θεωρούσα ότι είμαι άρρωστος, έχω λέπρα, κάτι έχω που χώρισαν εμένα οι γονείς μου.

Άλλες εποχές. Οι γονείς πρέπει να μιλάνε στα παιδιά. Οι γονείς μου δεν μου είχαν μιλήσει ποτέ γιατί δεν ήξεραν τι να μου πουν. Το παιδί κατηγορεί τον εαυτό του μετά», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.