Γιώργος Λασκαρίδης: “Ζήτησα συγγνώμη από όλες τις κομμώτριες αλλά…”

Γιώργος Λασκαρίδης: “Ζήτησα συγγνώμη από όλες τις κομμώτριες αλλά…”

Καλεσμένος στην εκπομπή Dot, βρέθηκε ο Γιώργος Λασκαρίδης ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο MasterChef αλλά και τον επικείμενο γάμο του.

«Παντρεύομαι. Του χρόνου το καλοκαίρι θα γίνει ο γάμος…. Ο γάμος θα γίνει στην Κρήτη, θέλω να είναι κοντά σε παραλία, να είναι και λίγο παραδοσιακό αλλά ταυτόχρονα και λίγο διαφορετικός. Η Λότους είναι μια υπέροχη κοπέλα. Η οικογένειά της είναι πολύ δεμένη, με αγαπάνε πολύ, αγαπάνε την Ελλάδα και θέλουν όλοι να έρθουν στον γάμο οπότε θέλουμε και κάτι παραδοσιακό μέσα σε αυτό αλλά να έχει και το ονειρικό», δήλωσε ο Γιώργος.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην κόντρα του με την Κατερίνα Λένη, για την οποία δήλωσε:

«Την αποκάλεσα κομμώτρια την πρώτη φορά που τσακωθήκαμε, ήμουν εκτός εαυτού. Και είπα ότι θα μας κρίνει τώρα μια κομμώτρια… Δεν μετάνιωσα για τίποτα, έτσι είναι ο χαρακτήρας μου. Ζήτησα συγγνώμη από όλες τις κομμώτριες, αλλά ζήτησα συγγνώμη και από την Κατερίνα τις επόμενες μέρες. Με την Κατερίνα τσακωθήκαμε δύο φορές on camera και μια φορά από πίσω… Μου έκαναν εντύπωση αυτά που έλεγε για μένα η Κατερίνα. Δεν τα έλεγε μπροστά μου. Ήξερα ότι δε με συμπαθεί αλλά δεν ερχόταν μπροστά μου να μου πει ότι είμαι διπρόσωπος κτλ».