Γιώργος Κωνσταντίνου: “Έβγαλα χρήματα, αλλά…”

Γιώργος Κωνσταντίνου: “Έβγαλα χρήματα, αλλά...”

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «MYtv», ο Γιώργος Κωνσταντίνου μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε τη σημαντικότητα του χειροκροτήματος αλλά και τη σχέση του με τα χρήματα.

Είναι σημαντικό το χειροκρότημα του κόσμου;

Το χειροκρότημα δεν με ενδιαφέρει τόσο πολύ, όσο η αγάπη του κόσμου, και αυτή την έχω κερδίσει πάρα πολύ σε όλη τη χώρα. Ίσως για το ήθος που είχα, που δεν μπλέχτηκα σε διάφορα περιοδικά με την κρυφή μου ζωή κ.ο.κ. Απέκλεισα τα προσωπικά μου δεδομένα από όλα τα έντυπα, τις εκπομπές, τις συνεντεύξεις. Από εκεί και πέρα, έκανα αυτό που έπρεπε να κάνω και όσο καλύτερα μπορούσα. Με βλέπουν στο δρόμο και με αγκαλιάζουν. Είναι, ίσως, το μόνο κέρδος της ζωής μου. Ούτε τα λεφτά μετράνε ούτε τίποτα.

Έχετε βγάλει χρήματα από αυτή τη δουλειά;

Δεν μπορείς να βγάλεις χρήματα. Την περίοδο που βγάζεις χρήματα, δεν έχεις μυαλό, και όταν βάλεις μυαλό δεν σου έρχονται χρήματα. Η αλήθεια είναι ότι έβγαλα χρήματα, τα οποία όμως φύγανε. Μην ξεχνάς ότι 60 χρόνια είναι αυτά. Έπειτα από μία εποχή δεν αμειβόμαστε όπως παλιά, γιατί αυξήθηκαν οι ανάγκες, τα χρέη, μπήκαν οι εφορίες. Φυσικό δεν είναι;