Γιώργος Αγγελόπουλος: «Το κομμάτι του Survivor για μένα έχει κλείσει»

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Το κομμάτι του Survivor για μένα έχει κλείσει»

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι από τα πρόσωπα που όπως όλα δείχνουν θα συνεχίζει να μας απασχολεί για πολύ καιρό. Ο νικητής του Survivor 1, που πλέον έχει κερδίσει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στο σίριαλ του Alpha «Τατουάζ», όσο περνάει ο καιρός αποκτά όλο και περισσότερους θαυμαστές ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που ο Τύπος ασχολείται με την προσωπική του ζωή.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Down Town, ο Αγγελόπουλος, ξεκαθάρισε τα πράγματα λέγοντας πως το Survivor αποτελεί πλέον παρελθόν για εκείνον και δεν έχει σκοπό να πάρει κανενός τη θέση.

«Δεν έχει νόημα να μιλάμε υποθετικά. Είμαι στο Τατουάζ και στον Alpha εδώ και επτά μήνες και θα είμαι εκεί για τουλάχιστον ακόμα ένα χρόνο. Το κομμάτι Survivor για μένα έχει κλείσει. Το Survivor το έζησα πολύ έντονα και ήμουν και είμαι έτοιμος να δοκιμάσω άλλα πράγματα. Ο Γιώργος Λιανός μια χαρά τα κατάφερε στον ρόλο του συμπαρουσιαστή φέτος και ας μην ξεχνάμε ότι το όνομα του Σάκη Τανιμανίδη είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την παρουσίαση του ελληνικού Survivor. Θεωρώ ότι μεταξύ τους έχουν καλή χημεία και κατάφεραν να δώσουν το δικό τους χρώμα στο παιχνίδι», ανέφερε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.