Γιώργος Αγγελόπουλος: “Προς το παρόν, η τηλεόραση φαίνεται να με θέλει. Έχω μεγάλο σεβασμό για την τέχνη της υποκριτικής και…”

Γιώργος Αγγελόπουλος: "Προς το παρόν, η τηλεόραση φαίνεται να με θέλει. Έχω μεγάλο σεβασμό για την τέχνη της υποκριτικής και…"

Στο περιοδικό DownTown παραχώρησε συνέντευξη ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο αν θα ήθελε να μείνει στον χώρο της υποκριτικής και μετά το τέλος του Τατουάζ.

Μου φαίνεσαι, όμως, άνθρωπος που βλέπει μπροστά.

Ναι, κοιτάζω μπροστά, δεν χάνω τον στόχο από τα μάτια μου. Όμως, είμαι άνθρωπος του τώρα και της δράσης.

Ναι, αλλά θα ήθελες να μείνεις σ’ αυτό τον χώρο, στην υποκριτική εννοώ;

Θα δείξει ο χρόνος. Προς το παρόν, η τηλεόραση φαίνεται να με θέλει. Έχω μεγάλο σεβασμό για την τέχνη της υποκριτικής και εύχομαι να την υπηρετήσω σωστά και ταπεινά. Υπάρχει μεγάλος σεβασμός σε ό,τι αφορά αυτό το επάγγελμα και πολύ μεγαλύτερος για το θέατρο. Το θέατρο σε καμία περίπτωση δεν είναι τηλεόραση και δεν το σκέφτομαι καν αυτήν τη στιγμή.

Νιώθεις ότι ο ευρύτεροι χώροι -και όχι μόνον οι συνάδελφοί σου απ’ το Τατουάζ- σε αποδέχτηκαν;

Όλοι τους με αποδέχτηκαν και αυτό το εννοώ, το βιώνω καθημερινά. Επίσης, πολύ σοβαρά ονόματα στον χώρο, τα οποία εγώ γνώριζα ως τηλεθεατής, τοποθετήθηκαν και με χαροποίησε. Το­ποθετήθηκαν όχι μέσα από κάποια συνέντευξη, αλλά επικοινώ­νησαν μαζί μου. Αυτό ήταν πάρα πολύ σημαντικό και τιμητικό.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.