Γιώργος Αγγελόπουλος: «Ε, δεν είναι δα και πορνό!»

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Ε, δεν είναι δα και πορνό!»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Τηλέραμα και την Αθηνά Ζαχαράκη ο Γιώργος Αγγελόπουλος, μίλησε για όλα. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην συμμετοχή του στην τηλεοπτική σειρά Τατουάζ, μια κίνηση του που συζητήθηκε.

Ο νικητής του Survivor αποκάλυψε τι ήταν αυτό που τον έκανε να πει το “ναι” στον Alpha:

“Την πρώτη φορά που μου το πρότειναν, είπα «με τίποτα…», γιατί είμαι άνθρωπος που ό,τι κάνει θέλει να το κάνει καλά, και αυτό ήταν κάτι εντελώς άγνωστο για μένα. Τελικά όμως, μέσα από πολλές συζητήσεις με τον Αντρέα (Γεωργίου), τη Βάνα (Δημητρίου) και τον Κούλλη (Νικολάου), αποφάσισα να κάνω αυτή την κίνηση, που αφορά το μέλλον μου, την οποία πρώτα σκέφτηκα και ζύγισα πάρα πολύ. Φρόντισα επίσης να προετοιμαστώ στο μέτρο του δυνατού και όσο μου επέτρεπε ο χρόνος που είχα στη διάθεσή μου. Έτσι κι αλλιώς, δεν με χαρακτηρίζει η ανευθυνότητα. Η σειρά πάει πολύ καλά και θέλω και εγώ να πάω πάρα πολύ καλά μαζί της, ώστε να φανώ αντάξιος της καλοσύνης, όλων όσοι με εμπιστεύτηκαν”.

Η σειρά χαρακτηρίζεται από τις πολλές ερωτικές σκηνές που προβάλλονται, ο ίδιος απάντησε για το πως θα αντιδρούσε αν του ζητούσαν να κάνει κάτι αντίστοιχο:

“Ε, δεν είναι δα και πορνό! Ας ξεκινήσουμε όμως από τα πιο απλά και χαλαρά και ας μην προτρέχουμε στις ερωτικές σκηνές, γιατί είναι πολύ νωρίς ακόμα. Σε κάθε περίπτωση, είμαι τόσο ευγνώμων προς όλους για τη ζεστασιά, την υποδοχή και το αγκάλιασμά τους, που είμαι σίγουρος πως, ό,τι και αν προκύψει, θα το αντιμετωπίσουμε. Με έχουν κάνει να νιώσω πως δουλεύουμε μαζί ήδη 10 χρόνια”!