Για 4η φορά θα γίνει πατέρας ο Σάκης Ρουβας

Για 4η φορά θα γίνει πατέρας ο Σάκης Ρουβας

Ο Σάκης Ρουβάς θα γίνει για τέταρτη φορά πατέρας αφού η Κάτια Ζυγούλη είναι έγκυος και η εγκυμοσύνη είναι ήδη προχωρημένη.

To ζευγάρι σύντομα θα κάνει δώρο ένα αδελφάκι στην 7χρονη Αναστασία, τον 4χρονο Αλέξανδρο και την 3χρονη Αριάδνη.

Τόσο η Κάτια όσο και ο Σάκης Ρουβάς ήθελαν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους και δεν μίλησαν δημόσια για το μωρό που περιμένουν παρόλο που η εγκυμοσύνη είναι ήδη προχωρημένη.

Στα γενέθλια του τραγουδιστή, η πρώην Playmate (καλλιστεία 1997) είχε πει στις κάμερες πως το δώρο στον Σάκη θα το κάνει σε λίγο καιρό υπονοώντας ότι είναι έγκυος.

«Το δώρο μου είναι έκπληξη, έχει γίνει παραγγελία θα έρθει σε λίγο καιρό… Θα θέλαμε να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας… Θα ήθελα ακόμα ένα παιδί»!

Eνώ λέγεται ότι βρίσκετε στον τέταρτο μήνα εγκυμοσύνης της η Κάτια, η Φαίη Σκορδά είπε μέσα από το Πρωινό. «Σ’ ένα μήνα με το καλό θα γεννήσει, εγώ έτσι ξέρω… Είναι οκτώ μηνών… Έτυχε να είμαι σε μία κουβέντα και το ξέρω»

Η εγκυμοσύνη είναι και ο λόγος που δεν είδαμε την Κάτια να συνοδεύει τον Σάκη στις τελευταίες του βραδινές εξόδους. Η ίδια κάνει επιλεγμένες εμφανίσεις και στις περισσότερες την έχουμε δει να φοράει ριχτά ρούχα παρόλο που δεν έχει πάρει πολλά κιλά.