Για το σοβαρό τροχαίο που είχε υπέστη ο Μπάμπης Χατζηδάκης μίλησε στην εκπομπή της Αννιτας

Για το σοβαρό τροχαίο που είχε υπέστη ο Μπάμπης Χατζηδάκης μίλησε στην εκπομπή της Αννιτας

Για το σοβαρό ατύχημα που είχε με τη μηχανή του μίλησε ο ηθοποιός Μπάμπης Χατζηδάκης στην εκπομπή της Αννίτας Πάνιας, «Parole».

Το τροχαίο που λίγο έλειψε να του κοστίσει τη ζωή, τον οδήγησε στο νοσοκομείο με σπασμένα πλευρά, ωμοπλάτη και πόδι, συγχρόνως τρύπησε και ο πνεύμονας του. Νοσηλεύτηκε για περίπου είκοσι μέρες ενώ χρειάστηκε να κάνει δύο επεμβάσεις για να αποκατασταθεί ο τραυματισμός στον πνεύμονα.

Έχοντας άσχημες αναμνήσεις, ο ηθοποιός εξιστόρησε τη σκηνή του ατυχήματος στην παρουσιαστρια. «Ήταν σοβαρό ατύχημα.  Άνοιξε μια πόρτα σε μια μέρα απεργίας, στην Πατριάρχου Ιωακείμ, στο Κολωνάκι. Ήταν όλα τα αυτοκίνητα παρκαρισμένα, δεν κυκλοφορούσε τίποτα, μόνο εγώ και ένα αυτοκίνητο ανάποδα όπως πέρναγα. Ανοίγει η πόρτα από ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο, μου χτυπάει το δεξί πόδι και πέφτοντας, ερχόταν αυτό το αυτοκίνητο από απέναντι και συγκρούστηκα, στον ώμο μου δόξα τω θεό, με το αυτοκίνητο μετωπικά. Σπάσανε όλα αυτά εδώ και τρύπησε και ο πνεύμονας»

Ο Μπάμπης Χατζηδάκης παρά το σοβαρό ατύχημα που είχε εξακολουθεί να κυκλοφορεί με τη μηχανή του και δηλώνει πως επηρεάστηκε μόνο ως προς τα πράγματα στα οποία δίνει σημασία σε σχέση με το παρελθόν.