Για πασίγνωστο ποδοσφαιριστή: «Βίαιος, ψεύτης και ψυχοπαθής»

Για πασίγνωστο ποδοσφαιριστή: «Βίαιος, ψεύτης και ψυχοπαθής»

Πολλά έχουν ακουστεί κατά καιρούς για τον Cristiano Ronaldo. Αυτή τη φορά ερχεται στο φως μια νέα καταγγελία εις βάρος του, καθώς πρώην σύντροφος του τον κατηγορεί πως ήταν βίαιος και ψυχοπαθής.

Ο διεθνής σταρ του ποδοσφαίρου πριν λίγους μήνες, κατηγορήθηκε από το μοντέλο Kathryn Mayorga για βιασμό, κάτι που ο ίδιος αρνήθηκε. Μετά από αυτή και η Αγγλίδα, Jasmine Lennard, η οποία ισχυρίζεται πως ήταν ζευγάρι με τον Christiano, πριν δέκα χρόνια και πως έχει αποδείξεις πως ο ποδοσφαιριστής είναι βίαιος.

«Θα κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω την Κathryn Mayorga και τη νομική της ομάδα στην κατηγορία βιασμού ενάντια στον Ronaldo. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου. Έχω πληροφορίες οι οποίες πιστεύω ότι θα σας βοηθήσουν στην υπόθεση σας και θα ήθελα να βοηθήσω» και αμέσως έγραψε ακόμα ένα σχόλιο που έλεγε «Κανείς δεν έχει ιδέα ποιος είναι αληθινά και αν ήξεραν έστω και τα μισά απ’ όσα ξέρω εγώ θα ήταν τρομοκρατημένοι. Δεν πρόκειται να σιωπήσω περισσότερο και να παρακολουθώ να λέει ψέματα έχοντας μια ειρωνική συμπεριφορά προς όλους».

Μάλιστα, η ίδια συνέχισε μπαίνοντας σε λεπτομέρειες «Το ‘όχι’ σημαίνει όχι. Η λέξη σταμάτα, σημαίνει σταμάτα. Αν συνεχίσεις μια σεξουαλική πράξη ενώ η γυναίκα ουρλιάζει να σταματήσεις, τότε είσαι βιαστής και τέρας και δεν δίνω δεκάρα αν ξέρεις να κλοτσάς καλά μια μπάλα ή αν είσαι καλός τραγουδιστής. Παρά τις προσπάθειές του να σιωπήσω και να πάω με το μέρος του για να τον υπερασπιστώ, εγώ θα κάνω το σωστό. Είναι ψεύτης, όλη η ζωή του είναι ένα ψέμα. Είναι ένας ψυχοπαθής», σημείωσε.