Γιατί η Pink αποφάσισε να μεγαλώνει την κόρη της ως gender neutral

Γιατί η Pink αποφάσισε να μεγαλώνει την κόρη της ως gender neutral

H Pink έχει δημιουργήσει μία οικογένεια με δύο παιδιά, την 6χρονη Willow και τον 11 μηνών Jameson και σε πρόσφατη συνέντευξή της εξηγεί τον λόγο για τον οποίο αποφάσισε να μεγαλώσει την κόρη της χωρίς φύλο, προκειμένου η ίδια να κάνει ελεύθερα τις επιλογές της.

Μιλώντας στο The Sunday People, η τραγουδίστρια επεσήμανε ότι δεν θέλει η Willow να επηρεάζεται από τα όσα η κοινωνία προστάζει να κάνουν ή να μην κάνουν οι γυναίκες.

«Είμαστε ένα σπίτι χωρίς ταμπέλες. Την περασμένη εβδομάδα η Willow μού είπε πως σκοπεύει να παντρευτεί μια Αφρικανή. Κι εγώ της απάντησα “υπέροχα, μπορείς να μου μάθεις πώς να μαγειρεύω αφρικανικό φαγητό;”. Και μου λέει “εννοείται μαμά! Και θα ζήσουμε μαζί σου για λίγο μέχρι να ετοιμαστεί το σπίτι μας”. Η μοναδική ερώτηση που της έκανα μετά ήταν, “παρεμπιπτόντως, ποιος θα πληρώνει για όλα αυτά;”», αναφέρει.

Παράλληλα, δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της για ένα σχολείο που έχει υιοθετήσει μια gender neutral προσέγγιση: «ήμουν σε ένα σχολείο και η τουαλέτα έξω από το νηπιαγωγείο έλεγε “ουδέτερο φύλο – οποιοσδήποτε” κι ήταν μια ζωγραφιά με διάφορα σχήματα. Το τράβηξα φωτογραφία και έγραψα “πρόοδος”. Το βρήκα καταπληκτικό! Λατρεύω που τα παιδιά κάνουν πλέον αυτή τη συζήτηση».