Γιάννης Τσιμιτσέλης – Κατερίνα Γερονικολού: Το ενδεχόμενο ενός γάμου και η συνεργασία τους!

Γιάννης Τσιμιτσέλης – Κατερίνα Γερονικολού: Το ενδεχόμενο ενός γάμου και η συνεργασία τους!

Την πιο δημιουργική φάση της ζωής του διανύει αυτή την περίοδο, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, καθώς βιώνει τόσο επαγγελματική όσο και επαγγελματική ευτυχία.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εφημερίδα Real Life και τον Βασίλη Μπουζιώτη για την νέα του θεατρική δουλειά, την ταινία “Για Πάντα” που ετοιμάζει ως παραγωγός, αλλά και ως πρωταγωνιστής έχοντας στο πλευρό του την σύντροφό του, Κατερίνα Γερονικολού αλλά και για τον νέο κύκλο της τηλεοπτικής σειράς “Έλα στη θέση μου”.

«Χαίρομαι πολύ που κάνουμε με την Κατερίνα και θέατρο και σινεμά μαζί. Λες να έρθει και η τηλεόραση αργότερα; Για την ώρα ολοκληρώσαμε τον πρώτο κύκλο προβών στο δυνατό έργο της εξαιρετικής Μιμής Ντενίση και ξεκινάμε γυρίσματα για την ταινία “Για Πάντα”, που είναι το νέο μεγάλο στοίχημα μου στον χώρο, αφού κάνω και την παραγωγή», είπε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Ωστόσο, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αναφέρθηκε και στη σχέση του με την Κατερίνα Γερονικολού, αποκαλύπτοντας πώς το ενδεχόμενο ενός γάμου δεν είναι στα σχέδιά του.

«Από τα χρόνια που με ξέρεις, γνωρίζεις πώς δεν μου αρέσουν τα μεγάλα λόγια και οι εξαγγελίες. Επειδή ξέρω τι άνθρωπος είσαι, θα σου απαντήσω ότι με την Κατερίνα περνάμε τέλεια, είναι ο άνθρωπός μου και, όχι, δεν είναι στα σχέδιά μας να ανέβουμε τα σκαλιά της εκκλησίας. Είμαστε εξαιρετικά όπως είμαστε. Αρκέσου σε αυτά γιατί τρέχω για τα γυρίσματα μας».