Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Η Κατερίνα έχει όλα τα φόντα για το ρόλο της Λίζας Πετροβασίλη. Πιστεύω θα είναι πάρα πολύ καλή»

Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Η Κατερίνα έχει όλα τα φόντα για το ρόλο της Λίζας Πετροβασίλη. Πιστεύω θα είναι πάρα πολύ καλή»

Η σχέση του Γιάννη Τσιμιτσέλη και της Κατερίνας Γερονικολού είναι πλέων γνωστή καθώς το ζευγάρι είναι μαζί τους τελευταίους μήνες και πλέον μιλάνε ανοιχτά ο ένας για τον άλλο.

Ο Γιάννης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Το Πρω1νό, μεταξύ άλλων μίλησε για τον τρόπο που διαχειρίζεται τη δημοσιοποίηση της σχέσης του, τα social media αλλά και το υποκριτικό ταλέντο της Κατερίνας.

Ο ηθοποιός ανέφερε πως οι δημοσιογράφοι του έχουν φερθεί καλά και πως λόγω της αλόγιστης χρήσης των social media δεν υπάρχουν όρια:

«Δεν έχω δει κάτι στα sites που να με προσβάλλει για τα προσωπικά μου… Το να δημοσιεύεις κάτι που δεν στέκει νομίζω είναι κακό» και πρόσθεσε «δεν είναι κάτι που συνηθίζεται να σε φωτογραφίζουν με την σύντροφό σου, αλλά κακά τα ψέματα , ιδίως μέσα από τα social media, έχουμε γίνει παπαράτσι του εαυτού μας και δηλώνουμε ανά πάσα ώρα που είμαστε και τι κάνουμε… οπότε μη ζητώ και τα ρέστα… Αυτή είναι η δική μου στάση…».

Στη συνέχεια η δημοσιογράφος τον ρώτησε πώς του φαίνεται που η Κατερίνα Γερονικολού θα υποδυθεί την Λίζα Πετροβασίλη, εκείνος δήλωσε: «Η Κατερίνα έχει όλα τα φόντα για το ρόλο της Λίζας Πετροβασίλη. Πιστεύω θα είναι πάρα πολύ καλή».