Γιάννης Στάνκογλου: Η άγνωστη τηλεοπτική πρόταση που δέχτηκε!

Γιάννης Στάνκογλου: Η άγνωστη τηλεοπτική πρόταση που δέχτηκε!

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Gala», ο Γιάννης Στάνκογλου που φέτος πρωταγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία στη θεατρική παράσταση «Γιούγκερμαν» στο θέατρο Πορεία, μεταξύ άλλων αποκάλυψε, μια τηλεοπτική πρόταση που έχει δεχτεί στο παρελθόν.

Η τηλεόραση είναι μέσα στα πλάνα σου;

Η τηλεόραση μου αρέσει, φτάνει να γίνεται σωστά. Αν έρθει κάποιος και μου πει κάτι ωραίο σε επίπεδο σεναρίου αλλά και ως προς τον τρόπο με τον οποίο θα δουλέψουμε, είμαι μέσα. Έχω να κάνω τηλεόραση από το «Νησί», που ήταν μία πολύ ωραία παραγωγή. Πάνε, δηλαδή, δέκα χρόνια. Περιμένω να έρθει ένα σενάριο να με μαγέψει, ένας σκηνοθέτης όπως ο Παπαδουλάκης.

Υποθέτω ότι τηλεοπτικά συζητάς μόνο ρόλους και όχι άλλες δουλειές…

Έχω συζητήσει στο παρελθόν να παρουσιάσω ντοκιμαντερίστικη εκπομπή. Θα με ενδιέφερε να το κάνω αν μου ταίριαζε. Αν μου έλεγαν να καβαλήσω μία μηχανή και να πάω να βρω έναν καταρράκτη υπέροχο, θα το έκανα. Είναι όμως και θέμα χρόνου πια. Δεν μένει χρόνος είτε για να ξεκουραστούμε, είτε για να σκεφτούμε, είτε για να αλλάξουμε τον εαυτό μας. Αυτή είναι η πραγματική κρίση, το ότι δεν έχουμε πια χρόνο.