Γιάννης Σπαλιάρας: «Σου είπα “περίμενε να με καμαρώσεις”»

Γιάννης Σπαλιάρας: «Σου είπα “περίμενε να με καμαρώσεις”»

Ήταν στις αρχές Νοέμβρη, όταν ο Γιάννης Σπαλιάρας έμαθε ότι ο πατέρας του, Μπάμπης, έφυγε από τη ζωή. Το μοντέλο δεν έκρυψε την θλίψη του. Το δυσάρεστο γεγονός ήταν ένας από τους λόγους που τον έκαναν να πει «ναι» στο Survivor.

Η συμμετοχή του Γιάννη στο ριάλιτι επιβίωσης τον έκανε να εκτιμήσει ακόμα περισσότερο τα «μικρά», καθημερινά πράγματα της ζωής, όπως φαίνεται και από μία ανάρτηση που έκανε στα social media.

Το μοντέλο ανέβασε μια φωτογραφία του πατέρα του, στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και έγραψε στη λεζάντα:

«Εννέα μήνες που έφυγες παλικάρι μου κι ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω… Σου είπα “περίμενε ρε Μπάμπη να με δεις, να με καμαρώσεις”, αλλά βιάστηκες να φύγεις. Καλά τα φράγκα και οι επαγγελματικές προτάσεις, αλλά να έχεις αγαπημένα πρόσωπα να τα μοιραστείς… Σου αφιέρωνα κάθε αγώνα και κάθε νίκη μου και ελπίζω να με έβλεπες από την γειτονιά των αγγέλων και να είχες παρέα εκεί… Σ’ αγαπάω και θα σε αγαπάω πάντα και θα σε θυμάμαι παλικάρι μου».

9 μήνες που έφυγες παλληκαρι μου και ακομα δεν μπορώ να το πιστέψω ..σου είπα περίμενε ρε Μπαμπη να με δεις να με καμαρώσεις αλλα βιαστηκες κ έφυγες …καλα τα φράγκα και οι επαγγελματικές προτάσεις αλλα να εχεις αγαπημένα πρόσωπα να τα μοιραστείς …σου αφιέρωνα καθε αγώνα και καθε νίκη μου και ελπιζω να με έβλεπες απο την γειτονια των αγγέλων και να χεις παρεα εκεί …σ αγαπάω και θα σε αγαπάω πάντα και θα σε θυμάμαι παλληκαρι μου

A post shared by Giannis Spaliaras (@gspaliaras) on