Γιάννης Πλούταρχος: Η πλατινένια απονομή του «Θέμα Χρόνου»

Γιάννης Πλούταρχος: Η πλατινένια απονομή του «Θέμα Χρόνου»

Ο Γιάννης Πλούταρχος συνέπραξε με το Φοίβο για την παραγωγή άλμπουμ που από τις πρώτες στιγμές κυκλοφορίας του εκτοξεύθηκε.

Το γέννημα της συνάντησής είναι μία νέα δισκογραφική δουλειά με γενικό τίτλο «Θέμα Χρόνου» και δώδεκα τραγούδια που καταθέτουν υποψηφιότητα για τις επόμενες μεγάλες επιτυχίες της χρονιάς. Εξάλλου, το «Μια Καλησπέρα» και το ομώνυμο «Θέμα Χρόνου» άφησαν τα καλύτερα δείγματα για την πορεία.

Το βράδυ της Πέμπτης 21 Απριλίου, ο Γιάννης Πλούταρχος και οι άνθρωποι που στάθηκαν αρωγοί στο δίσκο παραευρέθηκαν σε γνωστό club στο Γκάζι προκειμένου να γιορτάσουν τις πλατινένιες πωλήσεις του «Θέμα Χρόνου».

Το άλμπουμ δεν εντοπίζεται μόνο στην πρώτη θέση του επίσημου chart πωλήσεων της IFPI, αλλά και στις προτιμήσεις όσων έσπευσαν να το προμηθευτούν χωρίς δεύτερη σκέψη, αναδεικνύοντάς το ως πλατινένιο.

Ο Γιάννης Πλούταρχος μάλιστα, ανήκει στους ελάχιστους καλλιτέχνες που έχουν δει σχεδόν όλες τις δουλειές τους πλατινένιες (πλην της παρθενικής).

Η Ελένη Γιαννατσούλια και ο Ισαάκ Σούσης είναι αυτοί που έδωσαν στίχους στις συνθέσεις του Φοίβου και παρέλαβαν επίσης την τιμητική πλακέτα για την επιτυχία του CD.

Στο χώρο επίσης βρέθηκαν οι συνεργάτες του Γιάννη Πλούταρχου ο Χρήστος Μενιδιάτης και η Ειρήνη Παπαδοπούλου με τους οποίους εμφανίζεται αυτή την περίοδο στο «Posidonio» αλλά και ο ιδιοκτήτης του «Posidonio», Βασίλης Κοντόπουλος και πολλοί ακόμη.

Στο περιθώριο της απονομής, ο Γιάννης Πλούταρχος τραγουδήσε νέες και παλιές επιτυχίες κλείνοντας όσο καλύτερα γίνεται μία εκδήλωση γεμάτη χαρά και διασκέδαση.

Το νέο CD του Γιάννη Πλούταρχου«Θέμα Χρόνου», κυκλοφορεί από τη Heaven Music.