Γιάννης Μπέζος: “Θέλω να πιστεύω ότι θα είναι το τελευταίο καλοκαίρι και….”

Γιάννης Μπέζος: “Θέλω να πιστεύω ότι θα είναι το τελευταίο καλοκαίρι και….”

Για τις τεράστιες αλλαγές που έφερε στον κόσμο των Τεχνών η πανδημία του κορονοϊού μίλησε ο Γιάννης Μπέζος στην εφημερίδα Secret.

Πόσο διαφορετικό θα είναι το φετινό καλοκαίρι και πόσο πιο φοβισμένο θα είναι το κοινό τη νέα σεζόν;

Είναι βέβαιο ότι πρόκειται για μια κατάσταση άγνωστη.. Δεν είναι αυτά που έχουμε συνηθίσει κάθε καλοκαίρι, όταν υπάρχει έντονη δραστηριότητα, πολλές παραγωγές και μεγάλη προσέλευση του κόσμου. Θα είναι ένα καλοκαίρι ειδικό λόγω των συνθηκών.

Θέλω να πιστεύω ότι θα είναι το τελευταίο καλοκαίρι έτσι, η τελευταία μας περιπέτεια, και από το φθινόπωρο θα ξαναμπούμε στον δρόμο μας» ανέφερε ο αγαπημένος ηθοποιός, ο οποίος και αποφάσισε να απέχει θεατρικά τόσο το καλοκαίρι όσο και το πρώτο μισό της ερχόμενης σεζόν.

Έντονες, ωστόσο, παραμένουν οι εκτιμήσεις για μια νέα εξάπλωση του κορονοϊού, γεγονός που δημιουργεί σε κάθε περίπτωση και έντονη ανασφάλεια στον καλλιτεχνικό χώρο. «Πρέπει να υπάρχει αυτή η φήμη γιατί, αν δεν υπάρχει, θα το διαλύσουμε τελείως. Υπάρχει για να λειτουργεί σαν ανασταλτικό και να μας θυμίζει ότι υπάρχει ακόμα ο ιός – η αλήθεια είναι αυτή – και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί».

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.