Γιάννης Μπέζος: Είναι ακριβό. Μου αξίζει

Γιάννης Μπέζος: Είναι ακριβό. Μου αξίζει

Εκτός από τις θεατρικές του υποχρεώσεις, ο Γιάννης Μπέζος έχει αναλάβει και την παρουσίαση μιας εκπομπής στη Δημόσια Τηλεόραση. Αυτό όμως, που ξένισε τον κόσμο δεν είναι η αλλαγή ρόλου του ηθοποιού, αλλά το κόστος κάθε εκπομπής που αγγίζει τα 10.000 ευρώ.

Σε συνέντευξή που έδωσε στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά», ο Γιάννης Μπέζος αναφέρθηκε σε αυτό και, χωρίς καμία αμφιβολία, η δήλωσή του είναι προκλητική, λέγοντας χαρακτηριστικά. «Είναι ακριβό. Μου αξίζει. Αυτή είναι η απάντηση μου».

Συνέχισε λέγοντας για την σχέση του με το χρήμα; «Στο παρελθόν υπήρξα πολύ σπάταλος. Και τώρα είμαι σπάταλος. Με την έννοια ότι δεν με ενδιαφέρει το χρήμα τόσο πολύ ώστε να το κρατήσω, να το επενδύσω. Με ενδιαφέρει φυσικά να περνάω αξιοπρεπώς, να περνάω καλά. Αλλά δεν είμαι ο άνθρωπος που θα μαζέψει χρήματα. Έχω κερδίσει πολλά λεφτά τα οποία τα ξόδεψα στο θέατρο και την παραγωγή, τα έχασα, εν γνώση μου. Εγώ ξέρετε δεν έπαιρνα ούτε επιχορηγήσεις ούτε αυτές τις ανοησίες που τόσα χρόνια μας ταλαιπώρησαν. Για αυτό είναι τα χρήματα, δεν είναι για να τα συσσωρεύουμε. Τώρα κάνω μια εκπομπή στην ΕΡΤ δημοσιογραφικού ενδιαφέροντος για το θέατρο μόνο, αλλά σε σειρά δεν ετοιμάζω κάτι».

Όσο για την επαφή του με το κοινό, εξήγησε: «Δεν θέλω να έχω εγώ επαφή με το κοινό. Το κοινό θέλει να έχει με εμένα. Δεν θα έχει επαφή. Θα έχει όπως την ορίσω εγώ. Θα την έχει από τη σκηνή και στο παρασκήνιο στο βαθμό που θα επιλέξω εγώ. Αυτό δεν είναι σνομπισμός. Είναι μια στάση κανονική. Πάντως δεν είναι ψευτοχαϊδεμα. Δεν είμαι ο τύπος του ψευτοχαμόγελου».