Γιάννης Μαργάρης | Έρωτας με Ερωτηματικό – ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ

Γιάννης Μαργάρης | Έρωτας με Ερωτηματικό - ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ

Ο νεαρός καλλιτέχνης, Γιάννης Μαργάρης, που μόλις πριν από 2 χρόνια ήρθε στις ζωές μας μέσω της μικρής οθόνης και μέσα από το μουσικό talent show «The Voice», είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του και με ένα διαφορετικό single.

Το «έρωτας με ερωτηματικό» είναι ένα τραγούδι του Γιάννη Μαργάρη, που θα αγγίξει σε όλους τις πιο ευαίσθητες χορδές. Και φυσικά δεν είναι άλλες από αυτές του έρωτα, γιατί όπως και να το κάνουμε, ο έρωτας είναι το πιο δυνατό συναίσθημα στη ζωή.

Ο Γιάννης έχει δείξει πόσο ευαίσθητος είναι καλλιτεχνικά μέσα από τις μουσικές επιλογές του και μέσα από αυτό το τραγούδι το καταλαβαίνουμε ακόμα περισσότερο.

Ο νικητές του 3ου κατά σειρά «The Voice of Greece» που προβλήθηκε από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ, μετά τη συνεργασία του με τον Κωστή Μαραβέγια και το Θάνο Παπανικολάου στο υπέροχο πρώτο του τραγούδι «Από κάτω παράδεισος» που κυκλοφόρησε πέρσι τον Ιούνιο, έρχεται να μας μιλήσει για τον έρωτα, μέσα από τα δικά του μάτια:

-Τον έρωτα με ερωτηματικό!-

Το δεύτερο single του κυκλοφορεί από τη MINOS/EMI και η μουσική, αλλά κι οι στίχοι είναι δικοί του.

Μερικά λόγια του ίδιου για το συγκεκριμένο τραγούδι:

«Ένας έρωτας που πάντα υπήρχε το ερωτηματικό στη μέση και πάντα θα υπάρχει, και ας μην υπάρχεις . Η αγάπη δεν θα είναι ποτέ αμοιβαία κι ας καίνε τα κορμιά και των δυο. Παθιασμένο έρωτα, κρυφό έρωτα, τρυφερό έρωτα.
Έρωτα ζητάμε όλοι στις ζωες μας».