Γιάννης Κρητικός: Η αλλαγή στην εμφάνιση και η αποκάλυψη του | Αποκλειστικό

Γιάννης Κρητικός: Η αλλαγή στην εμφάνιση και η αποκάλυψη του | Αποκλειστικό

Ο Γιάννης Κρητικός είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς – τραγουδιστές της γενιάς του και αυτή την περίοδο ετοιμάζει το νέο του επαγγελματικό βήμα.

Μετά την συμμετοχή του στην παράσταση “Εκκλησιάζουσες“, αυτή τη φορά ο Γιάννης Κρητικός θα πρωταγωνιστήσει σε musical και συγκεκριμένα στην “Παριζιάνα“, η οποία αναβιώνει στο θεατρικό σανίδι, 50 χρόνια μετά την πρώτη της προβολή στους κινηματογράφους, με την σκηνοθετική ματιά του Αντώνη Λουδάρου.

Στην συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο θέατρο Broadway, τους δημοσιογράφους τους περίμενε μια έκπληξη, καθώς ο Γιάννης Κρητικός έδειξε για πρώτη φορά το νέο του hair look που του ζήτησε ο Αντώνης Λουδαρος να κάνει γιατί τις ανάγκες του ρόλου του.

Όπως θα δείτε και στις αποκλειστικές  φωτογραφίες που εξασφάλισε το Gpop.gr, ο ίδιος αποχωρίστηκε τα μαύρα του μαλλιά και έγινε ξανθός, ενώ ξύρισε και τα μούσια του.

Μάλιστα, στην συνέντευξη τύπου ο Γιάννης μίλησε γι αυτή του την αλλαγή και αποκάλυψε ότι δεν τον αναγνωρίζουν ούτε οι γείτονες του.