Γιάννης Ζουγανέλης: «Φίλοι μου ψυχικά νοσούντες, μου έμαθαν τι σημαίνει αγάπη, πόνος, ενδιαφέρον…»

Γιάννης Ζουγανέλης: «Φίλοι μου ψυχικά νοσούντες, μου έμαθαν τι σημαίνει αγάπη, πόνος, ενδιαφέρον…»

Στην εκπομπή “Έλα χαμογέλα” παραχώρησε συνέντευξη ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και τον Σάκη Μπουλά.

«Στο Αιγιγήτειο, φίλοι μου ψυχικά νοσούντες, μου έμαθαν τι σημαίνει αγάπη, πόνος, ενδιαφέρον, αλληλεγγύη. Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας ήταν ένας διεθνής καλλιτέχνης. Ο Λαυρέντης μου έστρωσε το χαλί να τραγουδήσω με τον Ανταμό που τον είχα αφίσα όταν ήμουν παιδί.

Για τον Σάκη τι να πω; Ήταν αδερφός μου. Πιο πολύ, απ’ όλους τους ανθρώπους στη ζωή μου, έζησα με τον Σάκη Μπουλά. Γνωριστήκαμε σε μια οντισιόν του Μάνου Χατζιδάκι. Με τη σύζυγό μου είμαστε μαζί σχεδόν 40 χρόνια.

Το να σε φλερτάρουν και να φλερτάρεις σου δίνει έμπνευση και χαρά. Οι άνθρωποι χρειαζόμαστε πάνω από 15 διαφορετικές αγκαλιές την ημέρα. Έκανα ένα παιδί, αλλά ήθελα και άλλα. Θέλω να γίνω παππούς από την Ελεονώρα.

Να εγκρίνω εγώ τη σχέση οποιουδήποτε ανθρώπου και δη της κόρης μου; Με τίποτα, με τίποτα. Αποδέχομαι αυτό που της συμβαίνει και συνδράμω στο να εξελιχθεί, αν είναι δυνατόν. Έκανα γυμνή φωτογράφιση για καλό σκοπό. Δεν με ενδιαφέρει τι θα πει ο “κάποιος”», είπε ο Γιάννης Ζουγανέλης.